STIHL NA MEĐUNARODNOM SAJMU POLJOPRIVREDE U NOVOM SADU

Kompanija STIHL predstavila se na ovogodišnjem, 84. po redu Međunarodnom poljoprivrednom sajmu. Na impresivnom štandu u Master hali, posetioci su imali priliku da saznaju sve što ih zanima o STIHL i VIKING uređajima, ali i da se lično uvere u kvalitet i snagu nove, inovativne tehnologije iz čuvene nemačke kompanije.

Kao svetski lider u inovacijama, a sa željom da odgovori zahtevima svojih korisnika, STIHL je razvio revolucionarni baterijski program, koji je sada dostupan i u Srbiji na više od 30 prodajnih mesta, kod specijalizovanih prodavaca.

Tokom cele godine, svi zainteresovani imaju mogućnost da potpuno besplatno na 24 sata iznajme i sami kod kuće testiraju baterijski program kompanije STIHL i lično se uvere u snagu baterije Made by STIHL. U toku je i velika prolećna akcija koja traje do 15. juna, u okviru koje korisnici mogu da kupe STIHL i VIKING mašine po izuzetno povoljnim cenama i na 3 i više rata.

Više informacija o akciji i gde se mogu preuzeti baterijski uređaji za testiranje, nalaze se na sajtu kompanije: stihl.rs.