DONACIJA BATERIJSKE MOTORNE KOSE KOMPANIJE STIHL PREDŠKOLSKOJ USTANOVI "PČELICA" U NIŠU

Nastavili smo veliku humanitarnu akciju donacija moćnog baterijskog trimera FSA 90, u okviru koje smo posetili predškolsku ustanovu „Pčelica" u Nišu. Našu delegaciju dočekala je Svetlana Mitić, direktor vrtića "Cvrčak", koja se zahvalila našoj kompaniji na ovoj vrednoj donaciji:

"Nama je održavanje zelenih površina od izuzetne važnosti. Neretko se u travi pronađu gmizavci, razbijeno staklo, i mnoge druge stvari koje mogu ugroziti bezbednost dece, a sve se to daleko ređe pojavljuje kada je trava uredno pokošena. Hvala kompaniji STIHL na ovoj donaciji, koja će biti od neprocenjive koristi, jer ovaj trimer karakteriše izuzetno tih rad, pa će održavanje travnjaka biti moguće i kada deca spavaju."

Predškolska ustanova "Pčelica" u Nišu broji vise vrtića, a svako od njih ima dvorište koje treba urediti. FSA 90 će, pored "Cvrčka", biti korišćen i u drugim vrtićima.

"Nova STIHL baterijska tehnologija dizajnirana je u skladu sa zahtevima modernog korisnika i znamo da će ovaj trimer znatno olakšati održavanje i uređenje dvorišta u vrićima" - rekao je Aleksandar Stojković, STIHL predstavnik prodaje i pozvao sve zainteresovane da posete naš sajt na kome se mogu informisati o velikoj akciji besplatnog testiranja baterijskih uređaja na 24 sata.