40.141 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

ADVANCE X-Light pantalone: Vrlo lagane zaštitne pantalone za rad u šumi sa efektivnom zaštitom od posekotina

Lagane i fleksibilne STIHL ADVANCE X-Light pantalone su idealne za profesionalce u šumarstvu i vrlo dobro pristaju za upotrebu leti i za penjače na drveće uz visok nivo fizičke aktivnosti. Pantalone sa zaštitom od posekotina u dizajnu A i klasom zaštite od posekotina 1 su dostupne u tankom kroju. Zahvaljujući svojim elastičnim materijalima, najlaganije pantalone sa zaštitom od posekotina u STIHL opsegu se dobro adaptiraju na različite oblike tela, što ih čini jednako pogodnim za muškarce i žene.

ProElast rastegljivi umetak na preponama nudi vam veliku slobodu kretanja. STIHL ADVANCE X-Light pantalone se karakterišu svojim vrlo laganim AVERTIC™ pro lite materijalom za zaštitu od posekotina koji je razvijen ekskluzivno za STIHL. Šestoslojna zaštita od posekotina je prozračna, brzo se suši i 20% je laganija od prethodnih modela.

Robusni materijal u predelu kolena i potkolenice takođe poseduje zaštitu od trnja. Pored toga, specijalno tkanje za ventilaciju na poleđini pantalona garantuje prijatnu klimu u unutrašnjosti. Sa 6 ili 8 džepova na pantalonama i kombinezonu, od kojih mnogi mogu da se zatvore rajsferšlusom, imaćete puno prostora za čuvanje alata ili dragocenosti. Reflektivni elementi i STIHL logoi sa strane pantalona na nogama povećavaju vašu vidljivost u uslovima slabije vidljivosti. Kombinezon ima pantalone na tregere, podeljene dugačkim rajsferšlusom, u središtu prednjeg dela, udobne i elastične pojaseve koji nude beskonačno promenljiv nastavak čičak trake, i podignutu zaštitu bubrega na zadnjem delu napravljenu od prozračnog materijala rešetke.

Pantalone su idealne za kombinovanje sa STIHL ADVANCE X-Shell jaknama u hladnim danima i sa STIHL ADVANCE X-Vent na letnjim temperaturama. Takođe možete pričvrstiti tregere za dugmiće na pantalonama.

STIHL ADVANCE X-Light pantalone se peru u mašini na 60°C.

Pantalone su dostupne kao pantalone i kombinezon.

Sledeće informacije se odnose na ADVANCE X-Light pantalone:

  • Sastav spoljašnjeg materijala: 75% poliester, 20% poliamid, 5% poliuretan
  • Sastav materijala obloge: 100% poliester
  • Dostupna boja: crna
  • Dostupne veličine: S do 3XL (takođe dostupno za merenje)
  • Klasa zaštite od posekotina: 1, dizajn A (EN 381 or respectively EN ISO 11393)
  • Broj slojeva: 6
Sledeće se dodatno odnosi na pantalone:
  • takođe dostupno u manjim veličinama: S-6 do XL-6
  • Težina (veličina M): 0,99 kg
Sledeće se odnosi na kombinezon:
  • Težina (veličina M): 1.2 kg
Možete pronaći više informacija o pojedinačnim veličinama u našim smernicama za veličine. Za prilagođavanje vaših STIHL ADVANCE X-Light pantalona ili kombinezona, molimo kontaktirajte vašeg lokalnog STIHL dilera.

 

STIHL ADVANCE X-Light pantalone imaju KWF Profi oznaku kvaliteta dodeljenu od strane Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. (Savetodavni odbor za šumarstvo i šumarsku tehnologiju).
Latzhose ADVANCE X-Light

Tehnički podaci

Pripijeni krojDa
Standardni krojNe
Broj zadnjih džepova1
Broj prednjih džepova2
Broj džepova8

Servis i saveti