2.310 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Visoke performanse sečenja i brzo oštrenje


STIHL 3/8" Rapid Hexa lanac će vam pomoći da postignete visoke performanse sečenja zahvaljujući inovativnom obliku zuba i uskom rezu. Inovativni lanac motorne testere iz STIHL-a je dobar izbor za profesionalne radnike u šumarstvu i profesionalce koji rade u poljoprivrednom sektoru, jer omogućava da se stabla još brže obaraju i obrezuju vašim STIHL motornim testerama. Prednosti ovog lanca testere dolaze do izražaja posebno kada je u pitanju sečenje drvenih vlakana.


STIHL Rapid HEXA lanac je zasnovan na patentiranom, ekskluzivnom STIHL HEXA sistemu. To znači da su oblici zubaca Hexa testere i Hexa turpijei. jaki> direktno usklađeni jedan sa drugim tako da možete brzo, lako i precizno da naoštrite lanac testere. Ovo ne samo da vam omogućava brže testerisanje, već i osigurava da lanac ostane oštriji znatno duže. HEXA sistem takođe sprečava turpijanje pogonskih karika i spojnih karika i minimizira rizik od pucanja lanaca. Sistem omogućava povremenim korisnicima da postignu praktično idealan ugao prilikom oštrenja. Ovo osigurava da će STIHL 3/8" Rapid Hexa lanac uživatiznatno duži vek trajanja.


Visokokvalitetno sečenje omogućeno je zahvaljujući svom punom zubu dleta, tako da Rapid Hexa lanac testere obezbeđuje mogućnost da sečete čisto i precizno svojom motornom testerom. To znači da možete efikasno da ga koristite sa motornim testerama kao što je STIHL MS 462> za rušenje drveća i sečenje debljeg žbunja. Zahvaljujući niskim vibracijama, možete precizno postaviti motornu testeru i bezbedno je voditi kroz drvo.

 

Samo Hexa turpija može da se koristi za oštrenje Hexa lanca testere.

 

Rapid HEXA

Tehnički podaci

Korak lanca9,32mm/3/8"
Debljina pogonske karike1,6mm/.063"
Dužina vodilice 1(*)40cm/16",45cm/18",50cm/20"
Broj pogonskih karika60 Tg,66 Tg,72 Tg

Servis i saveti