16.499 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

BGA 45 baterijski duvač lišća: za spontane manje radove u stambenim područjima

STIHL BGA 45 bežični duvač je vrlo zgodan i uvek spreman za brzu upotrebu. Sa težinom od samo 2,2 kg, ovaj lagani uređaj je lak za manevrisanje za privatne korisnike. Bez obzira da li želite da uklonite suvo lišće ili laku prljavštinu, ovaj kompaktni duvač lišća na baterije nudi brzu pomoć za manje prostore, čak i u stambenim blokovima. STIHL BGA 45 tihi duvač je dovoljno tih da se koristi za rad u područjima sa osetljivošću na buku. Njegova meka ručka vam pomaže da čvrsto držite kompaktni i ergonomično dizajniran STIHL BGA 45. Prekidač za pokretanje i prekidač za blokadu su integrisani u ručku.

Integrisana litijum-jonska baterija iz STIHL AI linije omogućava brzo i lako rukovanje prilikom uklanjanja lišća ili lakih odsečaka. Ovaj kompaktni bežični duvač lišća može se koristiti za brzo odlaganje lišća. Indikator nivoa napunjenosti na STIHL BGA 45 duvaču brzo prikazuje kada treba napuniti bateriju. Kabl za punjenje je dostavljen za punjenje baterije.

Možete proveriti koliko možete da radite sa svojim STIHL BGA 45 i koliko vremena je potrebno da se integrisana baterija napuni u našem pregledu STIHL korisnog veka baterije i vremena punjenja.

BGA 45 bežični duvač poseduje ključ za aktivaciju. Ovo se mora umetnuti u utikač za ključ radi upravljanja uređajem i mora se ukloniti tokom transporta, održavanja, popravki i skladištenja, iz bezbednosnih razloga. Aktivacioni ključ bi trebalo da držite dalje od dece. Dodatne informacije možete da pronađete u priručniku.

BGA 45

Tehnički podaci

Nominalni napon18 V
Težina2,2 kg
Sila duvanja5 N 1)
Maks. brzina vazduha44 m/s
Protok vazduha420 m³/h 2)

Servis i saveti