47.699 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

RM 248 benzinska kosačica za travu: idealna za baštu

STIHL RM 248 benzinska kosačica za travu je odličan izbor za ljude koji žele efikasno da kose travnjake srednje veličine. Baštovani mogu efikasno da održavaju svoje travnjake sa RM 248. Ovaj početni model je odlična vrednost, jednostavan je za korišćenje i ima prednost u širini sečenja 46 cm, za efikasan rad u vrtovima srednje veličine.

Funkcija lakog pokretanja znači da je brzo spremna za upotrebu i idealna je za jake>travnjake do 1.200 m2. Da bi se obezbedio ravnomeran rez, noževi za podizanje podižu travu pre košenja, a zatim je prenose u kutiju za sakupljanje trave od 55 litara što efikasnije. Indikator nivoa napunjenosti vas obaveštava kada je potrebno pražnjenje. Sklopivi upravljač sa super mekom ručkom olakšava udobno i ergonomsko rukovanje. Centralno, 7-stepeno podešavanje visine reza je jednostavno za korišćenje i znači da birate željenu visinu reza između 25 mm i 75 mm.

RM 248.1

Tehnički podaci

Površina travnjakado 1200 m²
Širina reza46 cm
Visina reza30 - 75 mm
Zapremina korpe za skupljanje trave55 l
Pogon--

Servis i saveti