32.399 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Perač pod visokim pritiskom RE 100 PLUS CONTROL: Robusno i izuzetno pogodno zahvaljujući integrisanom koturu za crevo

STIHL RE 100 PLUS CONTROL električni perač pod pritiskom je pogodan za efektivno čišćenje oko kuće. RE 100 PLUS CONTROL električni perač pod pritiskom iz STIHL ima funkciju CONTROL sa podešavanjem pritiska preko dugmeta i LED ekran direktno na pištolju pod pritiskom. Nakon uspostavljanja veze između radio jedinice i perača pod pritiskom, možete da podesite željeni pritisak direktno na pištolju pod pritiskom preko dugmeta. Izabrani nivo pritiska je prikazan LED diodom. To znači da možete da prilagodite maksimalni pritisak od 150 bara zadatku koji obavljate za čišćenje oko kuće i u bašti, kao i za čišćenje privatnih vozila. Radni pritisak za efikasno čišćenje se generiše iz robusne aluminijumske pumpe pod pritiskom.

Različite dizne sa STIHL RE 100 PLUS CONTROL omogućavaju efektivno čišćenje različitih površina. STIHL RE 100 PLUS CONTROL poseduje diznu 3-u-1 na gvozdenoj cevi. Možete da izaberete rotirajuću diznu, diznu sa ravnim ventilatorom ili diznu agensa čišćenja jednostavnim uvrtanjem. Nema potrebe da se pričvršćuju i uklanjaju pojedinačne dizne. Sa diznom agensa čišćenja možete da dodajete agens čišćenja iz integrisanog rezervoara agensa čišćenja od 500 ml u mlaz vode po potrebi.

Brzi kuplung protiv bušenja na pištolju pod prritiskom garantuje da se crevo pod pritiskom ne uvrće tokom čišćenja. Integrisani kotur creva sa vodilicom creva omogućava udobno rukovanje i skladištenje 7 m creva pod pritiskom kojim se štedi prostor.

Pozicija parkiranja se koristi za skladištenje cevi pod pritiskom na peraču pod pritiskom tokom pauze u radu ili na kraju čišćenja. STIHL RE 100 PLUS CONTROL električni perač pod pritiskom poseduje transportnu ručku i integrisane transportne točkove za udoban transport na sledeću lokaciju upotrebe.

Uz opcionu dodatnu opremu za perače pod pritiskom, poput kompleta za čišćenje vozila, takođe možete očistiti vaše vozilo i adaptirati vaš STIHL RE 100 PLUS CONTROL perač pod pritiskom za specifične poslove čišćenja.

RE 100 PLUS CONTROL

Tehnički podaci

Broj obrtaja20000 o/min
Radni pritisak110 bar
Maks. pritisak150 bar 1)
Min. protok vode350 l/h
Maks. protok vode450 l/h

Servis i saveti