143.999 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

AR 2000 L baterija: leđna baterija sa USB i Bluetooth® interfejsom

STIHL AR 2000 L leđna litijum-jonska baterija podržava širok opseg zadataka u profesionalnoj hortikulturi i pejzažnoj arhitekturi, kao i održavanju zelenih površina od strane lokalnih organa i preduzeća. Za svakodnevnu upotrebu u područjima sa osetljivošću na buku, STIHL AR 2000 L je efektivno rešenje pogodno za vaša leđa i za upotrebu sa mnogim bežičnim električnim alatima iz STIHL AP sistema. Leđna litijum-jonska baterija je izuzetno snažna i nudi vam 1.015 Wh energije. Trebaće vam noseći sistem za upotrebu STIHL AR 2000 L baterije. Na primer, možete da pričvrstite STIHL AR 2000 L bateriju za opcioni, udobni i ergonomični STIHL AR L noseći sistem bez upotrebe alata.

Integrisani Bluetooth® interfejs omogućava vam povezivanje sa STIHL connected za veću jasnoću u planiranju razvoja. USB priključak je takođe integrisan u STIHL AR 2000 L, koristan za punjenje pametnog telefona tokom pauza, na primer. Pouzdan prenos snage na bežične električne alate pomoću utičnice je omogućen u kombinaciji sa STIHL AR L spojnim kablom. Možete koristiti električne alate sa otvorom za baterije u vezi sa STIHL AP adapterom baterije. Njegov robusni dizajn je takođe bezbedan za primenu na kiši.

STIHL AR 2000 L leđna baterija je kompatibilna sa STIHL AL bežičnim brzim punjačima. Za punjenje AR 2000 L baterije, treba vam priključni kabl za AR L baterije i STIHL AP adapter baterije. Indikator nivoa napunjenosti sa 6 LED dioda prikazuje trenutni nivo napunjenosti vašeg STIHL AR 2000 L.

Naš pregled STIHL korisnog veka baterije i vremena punjenja prikazuje koliko dugo možete da radite sa vašim STIHL bežičnim elektirčnim alatom i koliko vremena je potrebno da se AR 2000 L baterija napuni.

Napomena: AR 2000 L baterija je sertifikovana u skladu sa klasom zaštite IPX4.

AR 2000 L

Tehnički podaci

Težina baterije7,4 kg
Nominalni napon36 V
Količina energije1015 Wh 1)
Nominalni kapacitet (IEC 61960)27,4 Ah
Nominalni kapacitet ćelije (prema podacima proizvođača)4,7 Ah

Servis i saveti