235.799 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Specijalni benzinski tresač STIHL SP 452: za berbu u profesionalnom uzgoju maslina, kao i za berbu višanja i šljiva

Specijalni benzinski tresač stabala STIHL SP 452 sa kukom za berbu je alat veoma visokih performansi za profesionalnu berbu maslina, višanja, šljiva, orašastih plodova, badema i drugog sitnog voća. Ima niz impresivnih karakteristika uključujući optimalno koordiniranu jedinicu motor-transmisija, malu težinu i robustan dizajn.

Moćni STIHL 2-MIX motor kombinuje prednosti kao što su niska potrošnja goriva sa visokom vučom, i podržava efikasan rad. Zahvaljujući proširenom rezervoaru za gorivo, takođe možete da radite u dužim intervalima bez prekida. Zahvaljujući STIHL ElastoStart, vršni udari opterećenja tokom pokretanja su smanjeni, radi lakšeg procesa pokretanja. Ručna pumpa za gorivo se može koristiti za smanjenje potrebnog broja početnih udaraca.

Svim kontrolama motora se može pristupiti preko jednoručne višefunkcionalne ručke koja je standardno uključena. To znači da sa STIHL SP 452 možete lako da upravljate jednom rukom, dok drugom rukom vodite aluminijumsku osovinu sa kukom za žetvu. STIHL sistem protiv vibracija štiti vaše mišiće i zglobove. Pored toga, težina specijalnog kombajna se raspoređuje po celom telu pomoću ergonomskog pojasa za ramena. Ovo vam omogućava da radite efikasno i sa manje umora.

Specijalni tresač stabala STIHL SP 452 je dostupan u 2 dužine osovine od 186 cm i 226 cm.

Tehnički podaci

Pomeranja41,6 cm³
Snaga2 kW
Snaga2,7 PS
Težina12,6 kg
Nivo pritiska zvuka98 dB(A) 1)

Servis i saveti