MS 500i – PRVA TESTERA BUDUĆNOSTI – sada dostupna i kupcima u Srbiji i Crnoj Gori!

10. maj 2019, Deliblato

U revijalnom delu ovogodišnje manifestacije profesionalnih sekača JP Vojvodinašuma „Šumarijada 2019", Prva testera budućnosti MS 500i i prva testera na svetu sa direktnim ubrizgavanjem goriva doživela je svoje prvo predstavljanje na našem tržištu. Interesovanje profesionalnih sekača da isprobaju ovu moćnu revolucionarnu testeru je bilo očekivano a nama je bilo zadovoljstvo da toj demonstraciji prisusutvujemo.
Motorna testera MS 500i je jedinstvena u svetu po tehnologiji direktnog ubrizgavanja goriva - STIHL Injection . Desila se STIHL revolucija i sada imamo prvu motornu testeru na svetu sa senzorskim očitavanjem atmosferskog pritiska, spoljnje i unutrašnje temperature i kompresije u cilindru koje automatski pruža perfektne performanse motorne testere u svim uslovima rada! Nema podešavanja, nema štelovanja!
MS 500i ima najbolji odnos snage i težine od svih motornih testera na svetu - 6,2 kg/ 5 kW 5!
„Vrh testera! Lagana je. Mnogo jaka, mnogo brza.", „Laka, a jaka. Dobra je. Baš ima snage.", „Bolje nema!", „Izuzetno je efikasna u radu. Lakša je.", samo su neki od komentara profesionalaca koji svakodnevno rade sa motornim testerama, nakon probe MS 500i.
Ovom prilikom smo predstavili STIHL baterijsku tehnologiju i STIHL Li-ion baterije koje tokom celog rada uređaja imaju istu snagu. Zainteresovani su prisustvovali demonstraciji laganih ali snažnih baterijskih rezača visokih grana - HTA 65 / HTA 85. Glavne karakteristike baterijskih uređaja su snaga i preciznost uz jednostavnu upotrebu i vrhunski komfor u radu - bez buke, vibracija i izduvnih gasova.