Korisno znanje profesionalaca namenjeno profesionalcima

Ovde možete da se informišete o menadžmentu i finansijama  i kako da bezbedno sprovodite kontrolu drveća na putevima. Osim toga, možete da saznate i korisne informacije o održivosti i biodiverzitetu, kao i najvažnije informacije o zaštiti na radu.

staritekst

Iza kulisa u kompaniji STIHL

Saznajte sve važne informacije o proizvodnji i praksama u kompaniji STIHL i ne propustite ekskluzivnu priliku da zavirite iza kulisa. Pružamo Vam koristan uvid u to kako se na efikasan način sprovodi izrada baterija i vodilica u kompaniji STIHL.

Vaš partner za profesionalne primene

STIHL specijalizovana prodavnica je Vaš partner za profesionalne primene. Zahvaljujući stručnom znanju i iskustvu, specijalizovana prodavnica može da Vam pomogne pri izboru odgovarajućeg alata, kao i da Vam pruži prvoklasnu korisničku uslugu i uslugu održavanja. Pronađite STIHL specijalizovanu prodavnicu u blizini i sami se uverite u to.

Bezbednost na radu proizvodima kompanije STIHL

Tri muškarca u STIHL zaštitnoj odeći stoje pored vozila sa otvorenim prtljažnikom

Bezbedan rad bez ugrožavanja zdravlja

STIHL pridaje veliki značaj bezbednosti i zaštiti zdravlja na radu. Informišemo Vas o najvažnijim merama zaštite i bezbednosti kako biste Vi i Vaši saradnici mogli da obavljate posao na bezbrižan i zdrav način.

Sveobuhvatna zaštita – od glave do pete

Više usluga