Ponude i akcije

Čovek kosi travu motornim trimerom u dvorištu

U SUSRET LETU - POSEBNA PONUDA DO 29. JUNA

Radujemo se letnjim radovima jer i mi možemo da doprinesemo sa posebnom ponudom koju smo spremili za one najvrednije - koji rade i onda kada se drugi spremaju za odmor.

I to nije sve: kako bismo ti olakšali prijatnije iskustvo kupovine, obezbedili smo precizan spisak ovlašćenih, STIHL specijalizovanih prodajnih mesta koja nude baš ove snižene uređaje.

U nastavku prelistaj brošuru sa ponudom pa potom preuzmi spisak prodajnih mesta i potraži najbližeg specijalizovanog prodavca u svom mestu!

NABAVI BESPLATNU BATERIJU!

Besplatna AP baterija

Za sve korisnike profesionalnih baterijskih uređaja iz AP segmenta, kreirali smo posebnu ponudu.

Klikni i saznaj kako možeš da nabaviš dodatnu, besplatnu bateriju iz AP sistema.

Ivica travnjaka ošišana STIHL baterijskim trimerom za živu ogradu HSA 26

Najprodavaniji uređaji

STIHL makaze za živu ogradu, kosačice, trimeri ili uređaji za pranje pod visokim pritiskom: Uredite svoju baštu pouzdano i brzo moćnim STIHL uređajima. Pronađite ovde najpopularnije proizvode za uređenje i negu bašte u proleće!
Otkrijte trenutno najprodavanije proizvode
Vozilo sa STIHL rezačem visokih grana HTA 135, teleskopskim makazama za živu ogradu HLA 135, motornom kosom FSA 135 i KMA 135 na utovarnom prostoru

Novi STIHL proizvodi

STIHL noviteti: Otkrijte nove proizvode u segmentu motornih testera, duvača, makaza za živu ogradu, kosačica i još mnogo toga. Kvalitet, performanse i jednostavnost korišćenja su, kao i uvek, u prvom planu kod novih STIHL proizvoda.
Otkrijte nove proizvode
Žena stoji u bašti sa izborom baterijskih proizvoda kompanije STIHL

STIHL kompleti

Neki naši baterijski uređaji nisu dostupni samo pojedinačno već i kao STIHL kompleti. STIHL kompleti mogu uključivati bateriju i uređaj za punjenje, koje možete kupiti od svog prodavca. Saznajte na našoj stranici, koji kompleti Vam odgovaraju.
Upoznajte se sa STIHL kompletima