STIHL saopštenja o novim proizvodima

Otkrijte sve inovacije i nove STIHL proizvode koji vam olakšavaju posao u prirodi kao profesionalcima ili u privatnom životu. Kao i kod svih STIHL rešenja, takođe smo se fokusirali da u prvi plan naših proizvoda istaknemo kvalitet, performanse i jednostavno korišćenje.

Istaknuti proizvodi za privatne korisnike

STIHL SEA 20 in action

STIHL SEA 20

Novi STIHL SEA 20 bežični, ručni usisivač čisti male površine sa puno snage. Njegov kompaktan dizajn, ergonomski oblikovana meka drška sa dugmetom za zaključavanje i LED displej za očitavanje trenutnog stanja napunjenosti baterije čine mali usisivač savršenim partnerom u borbi protiv mrvica i drugih stvari.

 

HTA 50 in action

STIHL HTA 50

Novi STIHL HTA 50 baterijski rezač grana savršen je za one koji žele da obavljaju radove na održavanju ukrasnog i voćnog drveća: zahvaljujući ukupnoj dužini od 280 centimetara, vlasnici privatnih bašta ili poluprofesionalni korisnici robusnog električnog alata mogu lako da dohvate grane na prozračnoj visini od zemlje bez penjanja uz merdevine.

 

Želite ekskluzivne informacije o novim STIHL proizvodima i uslugama?

Istaknuti proizvodi za profesionalce

STIHL Rapid Hexa

STIHL Hexa sistem za rezanje - prvi na svetu!

Inovativni 3/8" Rapid Hexa lanac testere, sa specijalnom Hexa turpijom za oštrenje, impresionira svojim performansama sečenja i životnim vekom. STIHL predstavlja inovativni lanac testere, sa novim oblikom zuba, koji sa svojim Hexa rezom i uskim rezom prevazilazi performanse sečenja od 3/8" Rapid Super za do deset procenata.

 

STIHL AP 500 S

STIHL AP 500 S

STIHL predstavlja novi tip sistema za skladištenje energije, bateriju STIHL AP 500 S. Zahvaljujući svojoj inovativnoj tehnologiji, impresionira ne samo svojom visokom gustinom energije i relativno malom težinom, već pre svega dvostrukim brojem mogućih ciklusa punjenja i samim tim značajnim produženjem radnog veka u poređenju sa konvencionalnim Li-jonskim baterijama.

STIHL MSA 300

STIHL MSA 300

Sa novom STIHL MSA 300, STIHL predstavlja najmoćniju baterijsku motornu testeru na tržištu, otvarajući potpuno novu dimenziju, posebno kada se testeriše u oblastima osetljivim na buku. Opseg primene se proteže od selektivne seče, orezivanja i seče stabala srednje gustine do gradnje od drveta.