Inovacije i tehnologije

Saznajte šta predstavlja dokazani kvalitet proizvoda kompanije STIHL i kako 
tehnologija kompanije STIHL omogućava profesionalcima da nadmaše sebe.

Poboljšane performanse – dokazani kvalitet proizvoda kompanije STIHL 

Znamo da su performanse i pouzdanost od suštinskog značaja za profesionalnu primenu jer omogućavaju uspešan završetak projekata. Stoga smo usredsređeni na to da nikada ne spavamo na lovorikama i da uvek dovodimo u pitanje granice mogućeg. Samo tako možemo uvek da Vam pružimo najbolji alat, rešenja i uređaje kojima olakšavamo izvođenje radova i doprinosimo jedinstvenom iskustvu rada.

Vaš partner za profesionalne primene

STIHL specijalizovana prodavnica je Vaš partner za profesionalne primene. Zahvaljujući stručnom znanju i iskustvu, specijalizovana prodavnica može da Vam pomogne pri izboru odgovarajućeg alata, kao i da Vam pruži prvoklasnu korisničku uslugu i uslugu održavanja. Pronađite STIHL specijalizovanu prodavnicu u blizini i sami se uverite u to.

Bezbednost na radu proizvodima kompanije STIHL

Tri muškarca u zaštitnoj odeći stoje ispred vozila sa otvorenim prtljažnikom, u kom se nalaze STIHL baterijski uređaji

Bezbedan rad bez ugrožavanja zdravlja

STIHL pridaje veliki značaj bezbednosti i zaštiti zdravlja na radu. Informišemo Vas o najvažnijim merama zaštite i bezbednosti kako biste Vi i Vaši saradnici mogli da obavljate posao na bezbrižan i zdrav način.

Sveobuhvatna zaštita – od glave do pete

Inovativna rešenja za profesionalce u svim branšama.

Bez obzira na to radi li se o baštovanstvu i pejzažnoj arhitekturi, šumarstvu ili građevinskoj industriji – STIHL Vam nudi inovativna rešenja koja olakšavaju i unapređuju profesionalni rad. Ovde možete da saznate koje su tehnologije i inovacije trenutno relevantne u Vašoj branši.

Više usluga