STIHL TIMBERSPORTS®: Kraljevska disciplina u sportskom sečenju drveta

STIHL TIMBERSPORTS® je serija međunarodnog takmičenja u ekstremnom sportu sečenja drveta. Ona je s razlogom kraljevska disciplina sportskog sečenja drveta. Takmičarke i takmičari se međusobno sučeljavaju na nacionalnim i internacionalnim takmičenjima - u najviše tri discipline sečenja sekirom i tri discipline sečenja testerom.

Navijanje tokom STIHL TIMBERSPORTS® događaja

STIHL TIMBERSPORTS® manifestacije

Ovde možete da pronađete pregled svih zvaničnih STIHL TIMBERSPORTS® događaja i takmičenja širom sveta. Nudimo Vam sveobuhvatan plan događaja sa detaljnim informacijama o dešavanjima tokom manifestacije, datumu i vremenu kupovine karata, da li postoji direktan prenos manifestacije i, čim se takmičenje završi, informacije o rezultatima. 

Istorija STIHL TIMBERSPORTS®

Sportska seča drveta ima tradiciju dugu više od 150 godina i zbog toga se često naziva i "The Original Extreme Sport". Ovaj sport potiče iz Australije i Novog Zelanda. Odatle se proširio na Kanadu, SAD, Evropu i na kraju na Aziju. Saznajte više o Istoriji STIHL TIMBERSPORTS®. 

Discipline u okviru STIHL TIMBERSPORTS®

U okviru STIHL TIMBERSPORTS® takmičenja takmičarke i takmičari mogu da se nadmeću u ukupno šest tradicionalnih disciplina sportskog sečenja drveća - u zavisnosti od formata takmičenja. Tri discipline se izvode sekirom, a tri testerom. U tri discipline sa sekirom spadaju Underhand Chop, Standing Block Chop i Springboard. Tri discipline sa testerom su Stock Saw, Single Buck i Hot Saw.

Sa biltenom STIHL TIMBERSPORTS® više ne propuštate ništa.

VIŠE ZA OBOŽAVAOCE STIHL TIMBERSPORTS®