Građevinarstvo

Naše STIHL profesionalne uređaje možete pronaći na gradilištima širom sveta – i to sa razlogom. Jer STIHL pruža snagu, izdržljivost i performanse koje su potrebne na gradilištu. Osim toga, uvek dobijate stručno savetovanje i personalizovanu uslugu.

Osoba u zaštitnoj opremi rad motornim sekačem

Uređaji za građevinarstvo

STIHL rezne ploče

Benzinski motorni sekač STIHL TS 500i na gradilištu

Precizne, robusne, pouzdane od ivice do ivice

STIHL rezne ploče ispunjavaju najviše standarde kvaliteta i u načelu mogu da se podele u dve kategorije: Rezne ploče sa vezivom od sintetičke smole i dijamantske rezne ploče. U ovom članku saželi smo sve korisne informacije za Vas.

Pronađite STIHL specijalizovanog prodavca u blizini

Bezbednost na radu sa proizvodima kompanije STIHL

Tri muškarca u STIHL zaštitnoj opremi i sa STIHL baterijskim uređajima stoje pored otvorenog prtljažnika vozila, u pozadini se vide naslagana drva

Bezbedan rad bez ugrožavanja zdravlja

STIHL pridaje veliki značaj bezbednosti i zaštiti zdravlja na radu. Informišemo Vas o najvažnijim merama zaštite i bezbednosti kako biste Vi i Vaši saradnici mogli da obavljate posao na bezbrižan i zdrav način.

Sveobuhvatna zaštita – od glave do pete

Dobro posećen štand kompanije STIHL sa robotskim kosačicama iMOW® na sajmu u zatvorenom prostoru

Doživite STIHL: Sajmovi i događaji

Želite da saznate nešto više o kompaniji STIHL i našim proizvodima za profesionalce? Onda nas posetite jer se iskreno radujemo ličnom razgovoru sa Vama! Ovde možete da saznate više informacija o predstojećim terminima događaja na kojima možete potražiti STIHL.

Više usluga