Tri profesionalna radnika rukuju baterijskim uređajima kompanije STIHL na tovarnoj površini, a u pozadini se vidi kako žena u STIHL opremi potkresuje živu ogradu
Žena u zaštitnoj STIHL odeći hoda po stazi u parku noseći baterijski uređaj i okružena je pravougaono potkresanim žbunjem

Od profesionalaca. Za profesionalce.

Iskoristite prednosti stručnog znanja naših eksperata – jer savete i usluge zaslužujete jednako kao uređaje vrhunskih performansi.

Sve u vezi sa Vašom branšom

Istaknute tehnologije i inovacije

Osoba preseca stablo baterijskom motornom testerom STIHL MSA 300 u krupnom planu

MSA 300: najsnažnija motorna testera na svetu

Baterijska motorna testera STIHL MSA 300 je posebno koncipirana za profesionalnu primenu – bilo u pejzažnoj arhitekturi, bilo u šumarstvu. Omogućava vam sečenje, okresivanje grana ili rezanje manjih i srednjih stabala po dužini.

Krupan kadar osobe koja u rukama drži litijum-jonsku bateriju STIHL AP 500 S

Najbolja u svojoj klasi: STIHL AP 500 S

Izdržljiva litijum-jonska baterija STIHL AP 500 S vrhunskih performansi je kompatibilna sa svim baterijskim uređajima sistema STIHL AP. Pogodna je za profesionalnu primenu u održavanju vrta, zelenih površina i drveća.

Lančana testera STIHL Hexa u krupnom planu

Lanac testere STIHL Rapid Hexa od 3/8"

Zahvaljujući inovativnom obliku zubaca, lanac testere Rapid Hexa postiže izvanredno visoke performanse rezanja. To je čini optimalno pogodnom za profesionalnu upotrebu u šumarstvu i pri seči drveća. 

Bezbednost na radu proizvodima kompanije STIHL

Tri muškarca u zaštitnoj odeći stoje ispred vozila sa otvorenim prtljažnikom, u kom se nalaze STIHL baterijski uređaji

Bezbedan rad bez ugrožavanja zdravlja

STIHL pridaje veliki značaj bezbednosti i zaštiti zdravlja na radu. Informišemo Vas o najvažnijim merama zaštite i bezbednosti kako biste Vi i Vaši saradnici mogli da obavljate posao na bezbrižan i zdrav način.

Sveobuhvatna zaštita – od glave do pete

Pronađite STIHL specijalizovanu prodavnicu u blizini

 

Doživite STIHL na događajima

Više iz STIHL sveta