DONACIJA BATERIJSKE MOTORNE KOSE KOMPANIJE STIHL DEČIJOJ KLINICI U NOVOM SADU

Donacija baterijske motorne kose kompanije STIHL KBC Bežanijska Kosa

U okviru STIHL humanitarne akcije donacija moćnog baterijskog trimera FSA 90, posetili smo Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu.

• Velika mi je čast i zadovoljstvo da, ispred Institua za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu, uručim zahvalnicu kompaniji STIHL na ovoj izuzetno vrednoj donaciji. Biće veoma koristan u uređenju dvorišta naše ustanove - rekla je prof. dr Jovanović-Privrdoski i dodala da je njihovoj ustanovi od velike važnosti da, prilikom radova na uređenju ambijenta, ne bude narušena preko potrebna tišina.

Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu jedna je od najvećih, i jedina ustanova, koja leči decu od rođenja do 18. godine. Blizu 200.000 osoba godišnje prođe kroz njihovo dvorište.

• Nova STIHL baterijska tehnologija dizajnirana je u skladu sa zahtevima modernog korisnika i sigurni smo da će ovaj trimer znatno olakšati održavanje i uređenje dvorišta Instituta - rekao je Dušan Jandrić, Predstavnik prodaje kompanije STIHL i pozvao sve zainteresovane da posete naš sajt na kome se mogu informisati o velikoj akciji besplatnog testiranja baterijskih uređaja na 24 sata.