Impresum

Zahvaljujemo na poseti naše STIHL stranice. U nastavku možete pronaći sve pravne informacije vezano za naše internet ponude.

STIHL je primer ​​dobrog kvaliteta i lične usluge. Iz tog razloga pozdravljamo Vaša pitanja, komentare i predloge o poboljšanju naše internet stranice.

Vaš STIHL Online-Tim.

Ponuđač

STIHL d.o.o.
Prekonoška 24
11077 Beograd
E-Mail: office@stihl.rs

Predstavnik je izvršni odbor STIHL AG:
Dr. Bertram Kandziora, Predsednik Upravnog odbora
Karl Angler, Zastupnik finansija, kontrolor, informacioni sistemi i usluge
Anke Kleinschmit, Zastupnik razvoja
Norbert Pick, Zastupnik marketinga i prodaje
Dr. Michael Prochaska, Zastupnik međuljudskih odnosa i prava
Martin Schwarz, Head of Manufacturing and Materials

Privredni registar
Okružni sud Vaiblingen; HRA 260269

Poreski identifikacioni broj prodaje
DE 147330096

Pravna obaveštenja

Posetom ili korišćenjem STIHL stranice saglasni ste sa sledećim uslovima korišćenja.

Copyright
Svi tekstovi, slike, grafike, audio fajlovi i druge informacije objavljene na ovim stranicama, kao i njihov dizajn (sadržaj) podležu zaštiti autorskih prava (copyright). Isključivo Andreas Stihl AG & Co KG ima pravo da koristi ovaj zaštićeni sadržaj, ukoliko nije drugačije naznačeno.

Reprodukcija i / ili reprodukcija u celini ili u delovima bez pismene saglasnosti od strane Andreas Stihl AG & Co KG nije dozvoljena. Tačnije, nije dozvoljeno da kopirate slike ili da podloge internet stranica koristite za lične potrebe.

Brend
STIHL naziv i logotip su zaštićeni nazivi i zaštitni znaci Andreas Stihl AG & Co KG. Slova Viking logotipa i brend je zaštitni robni brend STIHL Tirol GmbH, Austrija. Pored toga, Andreas Stihl AG & Co KG i STIHL Tirol GmbH poseduju veliki broj dodatnih brendova.

Upotreba brenda je dozvoljena isključivo uz prethodnu pismenu dozvolu vlasnika brenda.

Izuzimanje od odgovornosti
Sadržaj naše internet stranice je podložan stalnim promenama. Andreas Stihl AG & Co KG ažurira i snabdeva internet stranice sa najvećom mogućom preciznošću. Pored svega, sadržaji su dostupni i bez garancije za potpunost i tačnost. Andreas Stihl AG & Co KG ne preuzima odgovornost za direktne ili indirektne štete (ugovorne i ne-ugovorne) koje proističu iz upotrebe informacija i podataka na navedenoj internet strani, ili u slučaju namerne ili grube nepažnje od Andreas Stihl AG & Co. KG.

Andreas Stihl AG & Co KG ne preuzima nikakvu odgovornost ili garanciju za sadržaj internet stranica na koje Vas naša stranica prosleđuje direktno ili indirektno. Posetioci prate linkove na sopstveni rizik  ka drugim sajtovima i stranicama, uslovi korišćenja su u skladu sa odgovarajućih stranica.

Zaštita podataka

Andreas Stihl AG & Co KG se raduje Vašoj poseti na našem sajtu i na interesovanju za kompaniju i naše proizvode. Zaštitu Vaših podataka shvatamo veoma ozbiljno. Vaše podatke koristimo poverljivo i pažljivo  u skladu sa važećim propisima o zaštiti podataka.

Klicken Sie hier, um Ihre gespeicherten Einstellung zur Verarbeitung von Nutzungsdaten zu überarbeiten.

Lični podaci
U trenutku kada posetite našu stranicu, automatski se  prikupljaju statistički podaci, naziv Vašeg Internet provajdera, sajt sa kojeg ste nas posetili, internet strane koje ste posetili kao i datum i vreme Vaše posete. Na stranici Andreas Stihl AG & Co KG, možete odbiti Cookie aplikacije i aktivne komponente (npr. JavaScript). Na taj način omogućujemo optimalno prilagođavanje posetilaca na našim stranicama. Imajte u vidu da se određene funkcije u slučaju odbijanja aktivnih komponenti i aplikacija,ne mogu više izvesti.

Podgrupa | Kolačići | Korišćeni kolačići | Rok važenja
Oracle Elokua | en25 | dobavljač treće strane | 13 meseci
stihl.rs | ELOKUA | početni provajder | 395 dana

Kako bismo pravilno obradili Vaš zahtev  potrebne su nam Vaše lične informacije u određenim situacijama, kao što je prilikom prijave na mreži ili prilikom naručivanja štampanih materijala. Popunjavanje tih informacija je opciono. Upotreba Vaših podata se koristi isključivo u svrhu Vašeg zahteva. Po potrebi, Vaši podaci se mogu proslediti dalje u okviru STIHL grupe.

Zaštita ličnih podataka
Andreas Stihl AG & Co KG koristi tehničke i organizacione mere za zaštitu podataka od nenamernih izmena, gubitka, neovlašćenog pristupa ili neovlašćenog otkrivanja Vaših podataka.

Izmene i obaveštenja
Sa zadovoljstvom ćemo izvršiti izmene Vaših podataka ukoliko su pogrešno evidentirane ili iz nekog razloga pogrešno memorisane. Ukoliko se slažete, prosledićemo Vam informaciju o Vašim podacima koji se nalaze u našem sistemu. Sa zadovoljstvom ćemo Vas obavestiti kod ovakvih i ostalih pitanja o zaštiti podataka u Andreas Stihl AG & Co KG. Pošaljite nam Vaš zahtev ili pošaljite e-mail sa naslovom "zaštita podataka" na office@stihl.rs.

Distribucija biltena
Na našoj internet stranici nudimo vam mogućnost da se registrujete za naš bilten. Kako bismo bili sigurni da nije bilo grešaka prilikom unosa e-mail adrese, koristimo takozvanu proceduru dvostruke prijave: Nakon što unesete svoju imejl adresu u polje za registraciju, poslaćemo vam link za potvrdu. Tek kada kliknete na ovu vezu za potvrdu, vaša imejl adresa će biti dodata na našu imejl- listu. Obrada podataka koje ste prilikom registracije za bilten uneli odvija se isključivo na osnovu vašeg pristanka (član 12. stav 1. tačka 1 Zakona o zaštiti podataka o ličnosti). Saglasnost koju ste dali na ovaj način možete da opozovete u bilo kom trenutku sa budućim dejstvom. Za tu svrhu, dovoljan je kratak imejl na imejl adresu navedenu pod tačkom 2., odnosno možete kliknuti na dugme „odjavi se“ na kraju svakog biltena.

Želimo da napomenemo da vršimo merenje uspešnosti prilikom slanja biltena, pri čemu procenjujemo vaše korisničko ponašanje. Poslati mejlovi u svrhe ove evaluacije sadrže takozvane piksele za praćenje. Oni se čuvaju na našim serverima i daju nam informacije o tome kada i na koji način im pristupate. Za evaluacije, povezujemo pomenute podatke i piksele za praćenje sa vašom imejl adresom.

Pri tom prikupljamo osnovne informacije kao što je stopa učestalosti otvaranja i informacije o tome kada čitate naš bilten, na koje linkove kliknete u njemu i na osnovu toga zaključujemo vaša lična interesovanja. Ako ne želite da se podaci o korišćenju prikupljaju na ovaj način, možete u svom imejl programu da deaktivirate prikaz slika. U tom slučaju, bilten vam se neće prikazati u potpunosti i možda nećete moći da koristite sve funkcije. Ako slike prikazujete manuelno, doći će do navedenog praćenja.

Mi pored toga koristimo i druge informacije koje prikupljamo o vama kada koristite STIHL usluge (npr. kada kupujete naše proizvode, registrujete uređaj ili koristite različite aplikacije) kako bismo personalizovali naš bilten. Koristimo ove podatke da bismo što bolje prilagodili sadržaj našeg biltena vašim individualnim interesovanjima i potrebama.

Pravni osnov za ovu obradu podataka je vaš pristanak, prema članu 12. stav 1. tačka 1 Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, koji dajete prilikom prijave na naš bilten. Svoju saglasnost možete da opozovete sa budućim dejstvom u bilo kom trenutku, tako što ćete se odjaviti sa našeg biltena klikom na dugme „Otkaži pretplatu“.

Platforma sa podacima o korisnicima:

(3.3.3.) ORACLE MAKSIMISER
(1) Koristimo proizvod Oracle Makimiser kompanije Oracle Deutschland B.V. & Co. KG, Riesstr. 25, 80992 Minhen. U tu svrhu, kolačići su podešeni da omoguće analizu vašeg korišćenja veb stranice. Tako generisane informacije o vašem korišćenju veb-sajta se prenose na server kompanije Oracle Deutschland B.V. & Co. KG i tamo čuvaju. Oracle Deutschland B.V. & Co. KG će koristiti anonimizovane ili pseudonimizovane podatke prenete u naše ime, posebno da proceni ponašanje korisnika na našoj veb stranici i da optimizuje veb lokaciju.

(2) Oracle Makimiser se koristi isključivo uz vašu saglasnost u skladu sa čl. 6 st. 1 lit. a DSGVO. Možete opozvati svoju saglasnost u bilo kom trenutku tako što ćete promeniti podešavanja kolačića tako što ćete kliknuti na simbol kolačića u donjem levom uglu naše veb stranice.

(3) Dalje, možete da uložite prigovor na prikupljanje i skladištenje vaših anonimnih podataka od strane Oracle Makimiser tehnologije, kao i na obradu ovih podataka u bilo kom trenutku klikom na sledeću vezu: https://www.oracle.com/marketingcloud/opt-status.html.

 

(3.3.4.) ORACLE ELOQUA
Koristimo uslugu Elokua za optimalnu komunikaciju sa našim kupcima. Elokua serveri provajdera ORACLE Deutschland B.V. & Co. KG, Riesstrasse 25, 80992 Minhen nalaze se u EU. U okviru usluga podrške i administracije, ne može se isključiti u pojedinačnim slučajevima da pojedini zaposleni u Oracle Corporation van EU takođe mogu imati pristup korisničkim podacima u okviru svojih ugovornih usluga. Kao meru predostrožnosti, obezbedili smo odgovarajući nivo zaštite podataka u korporaciji Oracle putem dovoljnih garancija u skladu sa čl. 44 i dalje. DSGVO.
Elokua postavlja trajni kolačić na odgovarajuću stranicu za prijavu, osim ako Elokua kolačić već nije prisutan na vašem uređaju. Ako ste već koristili veb lokaciju koja koristi Elokua, možda već imate kolačić Elokua. Možemo da koristimo kolačić Elokua da analiziramo vaše korišćenje naših sajtova kako bismo mogli da ih stalno poboljšavamo. E-poruke poslate korišćenjem Elokua koriste tehnologije za praćenje.
Koristimo ove informacije prvenstveno da bismo utvrdili koje su teme za vas tako što ćemo pratiti da li su naši mejlovi otvoreni i na koje veze kliknete. Zatim koristimo ove informacije da poboljšamo e-poruke koje vam šaljemo i usluge koje pružamo i da ih povežemo sa postojećim informacijama.
Ova obrada podataka se odvija samo ako ste prethodno izričito pristali na to. Pravni osnov je vaša saglasnost shodno čl. 6 st. 1 lit. a DSGVO. Možete opozvati svoju saglasnost u bilo kom trenutku tako što ćete promeniti podešavanja kolačića tako što ćete kliknuti na simbol kolačića u donjem levom uglu naše veb stranice.

 

(3.3.6.) PLATFORMA SA PODACIMA O KORISNICIMA
Mi koristimo Tealium Audience Stream, uslugu koju pruža Tealium Inc., 11085 Torreiana Road, San Diego, CA 92121, SAD. Tealium nam obezbeđuje takozvanu platformu sa podacima o korisnicima (u daljem tekstu „CDP“). Ona nam omogućava da obuhvatimo podatke koje prikupljamo koristeći tehnologije praćenja opisane u nastavku u centralnom CDP-u. Nakon spajanja u CDP, podaci se prosleđuju primaocima navedenim pod tačkama 3.3.7., 3.3.10., 3.3.12. i 3.4.2. Primaoci koriste podatke u svrhe reklamiranja zasnovanog na interesovanjima. Detaljnije informacije o svrhama možete pronaći u pojedinačnim odeljcima o provajderima u ovim informacijama o zaštiti podataka.

Vaši podaci će se koristiti samo u okviru CDP-a uz vašu saglasnost u skladu sa članom 12 stav 1 tačka 1 Zakona o zaštiti podataka o ličnosti. Svoju saglasnost možete da opozovete u bilo kom trenutku tako što ćete promeniti podešavanja kolačića i kliknuti na simbol kolačića u donjem levom uglu naše veb stranice.

Facebook pikseli:

(3.3.7.) FACEBOOK PIKSELI CUSTOM AUDIENCE
(1) Pored toga, naša veb stranica koristi funkciju re-marketinga „Custom Audiences“ kompanije Facebook Inc. („Facebook“) sa Facebook pikselom. Kao rezultat toga, korisnicima veb stranice mogu se prikazati oglasi zasnovani na interesovanjima („Facebook-Ads“) kada posete društvenu mrežu

Facebook ili druge veb stranice koje takođe koriste taj postupak. Na ovaj način se može pratiti ponašanje posetilaca sajta nakon što su preusmereni na veb lokaciju provajdera klikom na Facebook oglas. Ovo omogućava procenu efikasnosti Facebook oglasa u svrhe statističkih i istraživanja tržišta i optimizaciju budućih mera oglašavanja.

(2) Zbog korišćenih marketinških alata, vaš pretraživač automatski uspostavlja direktnu vezu sa Facebook serverom. Nemamo uticaj na obim i dalje korišćenje podataka koje Facebook prikuplja korišćenjem ovog alata i stoga vas obaveštavamo u skladu sa našim znanjem: Integracijom Facebook piksela, Facebook dobija informacije da ste pristupili odgovarajućem sajtu na našoj veb stranici ili da ste kliknuli na jedan od naših oglasa. Ako ste registrovani na jednom od servisa Facebooka, Facebook  može da svrsta posetu vašem nalogu. Čak i ako niste registrovani ili prijavljeni na Fejsbuku, postoji mogućnost da će provajder saznati i sačuvati vašu IP adresu i druge identifikatore.

(3) Kao što je prikazano pod 3.3.6, gore opisani podaci su obuhvaćeni zajedno sa podacima pod 3.3.10., 3.3.12. i 3.4.2. u navedene svrhe.

(4) Funkciju „Facebook Custom Audiences“ možete ovde da deaktivirate:
Ukoliko ste pristali na postavljanje marketinških kolačića u podešavanjima kolačića na našoj veb stranici, Facebook veb praćenje je aktivno. Kliknite na simbol kolačića u donjem levom uglu naše veb stranice da biste promenili podešavanja kolačića i na taj način deaktivirali Facebook praćenje.

Ulogovani Facebook korisnici mogu da izvrše dalja podešavanja pod https://www.facebook.com/settings/?tab=ads.

(5) Dodatne informacije o obradi podataka i prikupljanju podataka od strane Facebook-a možete dobiti na adresi: Meta Platforms Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, SAD, ili ako je vaše prebivalište u EU, Meta Platforms Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dablin 2, Irska; https://www.facebook.com/policy.php;

(6) Posebne informacije i detalji o Facebook pikselu i kako on funkcioniše mogu se naći u delu za pomoć za Fejsbuk, pod https://www.facebook.com/business/help/742478679120153.

(7) Podaci koji se obrađuju prilikom korišćenja ovog pružaoca usluga mogu prema prilikama da se obrađuju van Evropskog ekonomskog prostora. Ukoliko dođe do takvog prenosa, on je uvek šifrovan i zasnovan na odgovarajućim garancijama kako bi se obezbedio odgovarajući nivo zaštite podataka u smislu člana 63 Zakona o zaštiti podataka o ličnosti .

(8) Korišćenje Facebook piksela se odvija isključivo uz vašu saglasnost u skladu sa članom 12. stav 1. tačka 1  Zakona o zaštiti podataka o ličnosti. Svoju datu saglasnost možete da opozovete u bilo kom trenutku na način kao što je gore opisano, tako što ćete promeniti podešavanje kolačića.

 

(3.3.10.) CRITEO
(1) Criteo podržava brendove, veb-sajtove za e-trgovinu i druge oglašivače da promovišu svoje proizvode i usluge. Ova integrisana tehnologija prepoznaje vaš uređaj i prikuplja informacije o vašim aktivnostima pretraživanja na svim sajtovima. Criteo koristi algoritam za analizu ponašanja surfovanja i zatim može prikazati ciljane preporuke proizvoda kao personalizovane reklamne banere na drugim veb lokacijama (takozvanim izdavačima).

(2) Criteo prikuplja podatke o sesiji vašeg pretraživača i dodeljuje im identifikator kolačića koji se može koristiti za identifikaciju svakog pojedinačnog čitača preko pretraživača ili uređaja kada je Criteo ugrađen na tu stranicu. UUID predstavlja niz brojeva i/ili slova i povezan je sa uređajem/pregledačem čitača (tj. Criteo ne čuva nikakve lične informacije). Kreirani ID kolačića se kreira samo za uređaj koji trenutno koristite. U korisničkim profilima, Criteo sumira interakcije korisnika (npr. posete stranicama i klikove) iz pregledača/uređaja kako bi izveo preferencije identifikatora kolačića. Usklađivanjem preferencija, moguće je postaviti individualizovano oglašavanje.

(3) Kao što je prikazano pod 3.3.6, gore opisani podaci su obuhvaćeni zajedno sa podacima pod 3.3.10., 3.3.12. i 3.4.2. u navedene svrhe.

(4) Ovde možete da deaktivirate prikupljanje podataka na stranicama provajdera:

• Internet pretraživač: https://www.criteo.com/de/privacy/disable-criteo-services-on-internet-browsers/

• za mobilne aplikacije: https://www.criteo.com/de/privacy/disable-criteo-services-on-mobile-applications/.

(5) Dodatne informacije o obradi podataka i prikupljanju podataka od strane Criteo-a dostupne su na adresi: Criteo, 32 Rue Blanche, 75009 Pariz, Francuska; https://www.criteo.com/de/privacy/.

(6) Dodatne informacije i detalji o Criteo-u i načinu na koji funkcioniše mogu se naći na stranicama Criteo-a pod https://www.criteo.com/de/privacy/how-we-use-your-data/.

(7) Korišćenje Criteo-a se vrši isključivo uz vašu saglasnost, u skladu sa članom 12 stav 1 tačka 1 Zakona o zaštiti podataka o ličnosti . Svoju saglasnost možete da opozovete u bilo kom trenutku, tako što ćete promeniti podešavanja kolačića, klikom na simbol kolačića u donjem levom uglu naše veb stranice.

 

(3.3.12.) DYNAMIC 1001
(1) Sistem dinamičkog praćenja se koristi za određivanje performansi različitih reklamnih kanala u STIHL online prodavnici. Obezbeđuje ga preduzeće Dynamic 1001 GmbH kao pružalac tehničkih i statističkih usluga. Kada posetite STIHL online prodavnicu, podaci iz vašeg pretraživača se prikupljaju u svrhe statističke procene. Podaci će biti prosleđeni preduzeću Dynamic 1001 GmbH, kao pružaocu tehničkih i statističkih usluga. Podaci se prikupljaju preko određenog piksela, koji je integrisan na svakoj stranici veb prodavnice. Pri kontaktu sa serverima Dynamic-a, uobičajene informacije kao što su operativni sistem, korišćeni pretraživači, povezani reklamni materijal, HTTP-referer i IP adresa se čuvaju anonimno. IP adresa se koristi samo za interne dodele i ne prosleđuje se drugim stranama. Ako je porudžbina poslata, podaci kao što su broj porudžbine, broj kupca, korpa za kupovinu i vrednosti porudžbina se prenose preduzeću Dynamic 1001 GmbH, kako bi moglo da se izvrši ispravno obračunavanje provizije za reklamne partnere.

(2) Pravni osnov za obradu ličnih podataka pomoću kolačića je vaš pristanak u skladu sa članom 12 stav 1 tačka 1 Zakona o zaštiti podataka o ličnosti. Ovu saglasnost možete opozvati u bilo kom trenutku tako što ćete promeniti podešavanja kolačića, klikom na simbol kolačića u donjem levom uglu naše veb stranice.

(3) Takođe možete izbrisati kolačiće koji su već sačuvani u bilo kom trenutku u podešavanjima vašeg pretraživača. Ako to uradite, možda više nećete moći u potpunosti da koristite sve funkcije veb stranica.

(4) Više informacija o zaštiti podataka možete pronaći pod https://dynamic-tracking.com/Datenschutz.aspx.

 

(3.4.2.) VEB ANALIZA SA GOOGLE ANALYTICS
Ova veb stranica koristi Google Analytics, uslugu veb analize koju pruža Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, SAD („Google“). Odgovoran za korisnike u EU/EEP i Švajcarskoj je Google Ireland Limited, Google Building Gordon House , 4 Barrow St, Dablin, Irska, 1600. Google Analytics koristi kolačiće koji omogućavaju analizu vašeg korišćenja veb stranice. Informacije koje generišu kolačići o vašem korišćenju ove veb stranice se po pravilu šalju na jedan od Google servera u SAD, gde se skladište.

Veb stranica STIHL-a koristi Google Analytics sa ekstenzijom „anonymize IP“. To znači da će vašu IP adresu koju prikupi kolačić Google Analytics Google skratiti u državama članicama Evropske unije ili u drugim državama navedenim u Sporazumu o Evropskom ekonomskom prostoru, pre nego što bude prosleđena u SAD. Puna IP adresa će biti prosleđena samo u izuzetnim slučajevima na Google server u SAD, gde će biti skraćena. Po nalogu STIHL-a, Google koristi ove informacije da proceni vaše korišćenje veb-sajta, da sastavi izveštaje o aktivnostima veb-sajta i da operateru veb-sajta pruži druge usluge u vezi sa aktivnostima veb-sajta i korišćenjem interneta. IP adresa koju prenosi vaš pretraživač kao deo Google Analytics neće biti spojena sa drugim Google podacima.

Kao što je prikazano pod 3.3.6, gore opisani podaci se u okviru CDP-a obuhvataju i obrađuju zajedno sa podacima pod 3.3.7., 3.3.10. i 3.3.12. u navedene svrhe.

Pravni osnov za obradu ličnih podataka korišćenjem kolačića je član 12 stav 1 tačka 1 Zakona o zaštiti podataka o ličnosti. Svoju saglasnost možete da opozovete u bilo kom trenutku tako što ćete promeniti podešavanja kolačića, klikom na simbol kolačića u donjem levom uglu naše veb stranice.

Takođe možete da izbrišete kolačiće koji su već sačuvani u bilo kom trenutku u podešavanjima pretraživača. Ako to uradite, možda više nećete moći u potpunosti da koristite sve funkcije veb stranice.

Više informacija o uslovima korišćenja i zaštiti podataka možete pronaći na https://safety.google/privacy/privacy-controls/.