Impresum

Zahvaljujemo na poseti naše STIHL stranice. U nastavku možete pronaći sve pravne informacije vezano za naše internet ponude.

STIHL je primer ​​dobrog kvaliteta i lične usluge. Iz tog razloga pozdravljamo Vaša pitanja, komentare i predloge o poboljšanju naše internet stranice.

Vaš STIHL Online-Tim.

Ponuđač

Stihl d.o.o.
Batajnički drum 194b
11273 Beograd-Zemun
E-Mail: office@stihl.rs

Predstavnik je izvršni odbor STIHL AG:
Dr. Bertram Kandziora, Zastupnik proizvodnje i uprave materijalima
Karl Angler, Zastupnik finansija, kontrolor, informacioni sistemi i usluge
Dr. Michael Prochaska, Zastupnik međuljudskih odnosa i prava
Norbert Pick, Zastupnik marketinga i prodaje
Anke Kleinschmit, Zastupnik razvoja

Privredni registar
Okružni sud Vaiblingen; HRA 260269

Poreski identifikacioni broj prodaje
DE 147330096

Pravna obaveštenja

Posetom ili korišćenjem STIHL stranice saglasni ste sa sledećim uslovima korišćenja.

Copyright
Svi tekstovi, slike, grafike, audio fajlovi i druge informacije objavljene na ovim stranicama, kao i njihov dizajn (sadržaj) podležu zaštiti autorskih prava (copyright). Isključivo Andreas Stihl AG & Co KG ima pravo da koristi ovaj zaštićeni sadržaj, ukoliko nije drugačije naznačeno.

Reprodukcija i / ili reprodukcija u celini ili u delovima bez pismene saglasnosti od strane Andreas Stihl AG & Co KG nije dozvoljena. Tačnije, nije dozvoljeno da kopirate slike ili da podloge internet stranica koristite za lične potrebe.

Brend
STIHL naziv i logotip su zaštićeni nazivi i zaštitni znaci Andreas Stihl AG & Co KG. Slova Viking logotipa i brend je zaštitni robni brend STIHL Tirol GmbH, Austrija. Pored toga, Andreas Stihl AG & Co KG i STIHL Tirol GmbH poseduju veliki broj dodatnih brendova.

Upotreba brenda je dozvoljena isključivo uz prethodnu pismenu dozvolu vlasnika brenda.

Izuzimanje od odgovornosti
Sadržaj naše internet stranice je podložan stalnim promenama. Andreas Stihl AG & Co KG ažurira i snabdeva internet stranice sa najvećom mogućom preciznošću. Pored svega, sadržaji su dostupni i bez garancije za potpunost i tačnost. Andreas Stihl AG & Co KG ne preuzima odgovornost za direktne ili indirektne štete (ugovorne i ne-ugovorne) koje proističu iz upotrebe informacija i podataka na navedenoj internet strani, ili u slučaju namerne ili grube nepažnje od Andreas Stihl AG & Co. KG.

Andreas Stihl AG & Co KG ne preuzima nikakvu odgovornost ili garanciju za sadržaj internet stranica na koje Vas naša stranica prosleđuje direktno ili indirektno. Posetioci prate linkove na sopstveni rizik  ka drugim sajtovima i stranicama, uslovi korišćenja su u skladu sa odgovarajućih stranica.

Zaštita podataka

Andreas Stihl AG & Co KG se raduje Vašoj poseti na našem sajtu i na interesovanju za kompaniju i naše proizvode. Zaštitu Vaših podataka shvatamo veoma ozbiljno. Vaše podatke koristimo poverljivo i pažljivo  u skladu sa važećim propisima o zaštiti podataka.

Lični podaci
U trenutku kada posetite našu stranicu, automatski se  prikupljaju statistički podaci, naziv Vašeg Internet provajdera, sajt sa kojeg ste nas posetili, internet strane koje ste posetili kao i datum i vreme Vaše posete. Na stranici Andreas Stihl AG & Co KG, možete odbiti Cookie aplikacije i aktivne komponente (npr. JavaScript). Na taj način omogućujemo optimalno prilagođavanje posetilaca na našim stranicama. Imajte u vidu da se određene funkcije u slučaju odbijanja aktivnih komponenti i aplikacija,ne mogu više izvesti.

Kako bismo pravilno obradili Vaš zahtev  potrebne su nam Vaše lične informacije u određenim situacijama, kao što je prilikom prijave na mreži ili prilikom naručivanja štampanih materijala. Popunjavanje tih informacija je opciono. Upotreba Vaših podata se koristi isključivo u svrhu Vašeg zahteva. Po potrebi, Vaši podaci se mogu proslediti dalje u okviru STIHL grupe.

Zaštita ličnih podataka
Andreas Stihl AG & Co KG koristi tehničke i organizacione mere za zaštitu podataka od nenamernih izmena, gubitka, neovlašćenog pristupa ili neovlašćenog otkrivanja Vaših podataka.

Izmene i obaveštenja
Sa zadovoljstvom ćemo izvršiti izmene Vaših podataka ukoliko su pogrešno evidentirane ili iz nekog razloga pogrešno memorisane. Ukoliko se slažete, prosledićemo Vam informaciju o Vašim podacima koji se nalaze u našem sistemu. Sa zadovoljstvom ćemo Vas obavestiti kod ovakvih i ostalih pitanja o zaštiti podataka u Andreas Stihl AG & Co KG. Pošaljite nam Vaš zahtev ili pošaljite e-mail sa naslovom "zaštita podataka" na office@stihl.rs.