INVESTICIJA U BUDUĆNOST VREDNA 333 MILIONA DINARA

Investicija u budućnost vredna 333 miliona dinara

Nakon 4 godine od otvaranja STIHL d.o.o. - prvog predstavništva kompanije STIHL na postoru bivše Jugoslavije nastavljamo korak dalje.

Interesovanje naših krajnjih kupaca i njihove potrebe za vrhunskim kvalitetom doprinele su uspehu naše kompanije zajedno sa mrežom od preko 100 samostalnih preduzetnika na više od 160 specijalizovanih prodajno servisnih mesta.

U skladu sa strateškom odlukom da se u Beogradu izgradi STIHL centar i trajno poveže tržište u regionu, sa ponosom objavljujemo da smo postali vlasnici zemljišta u bloku 53 na Novom Beogradu, u Privrednoj zoni Autoputa, ukupne površine 3,2ha.

˝Prethodne 4 godine samo su još jednom potvrdile snažna vezu kompanije STIHL i korisnika naših proizvoda na tržištu Srbije i Crne Gore, koja traje i razvija se evo već preko 6 decenija. Beskompromisan kvalitet proizvoda , specijalizovana prodajna mreža i posvećenost potrebama svakog pojedinačnog korisnika naših proizvoda su bili i ostali naš znak prepoznavanja.
Odluka da investiramo u poslovnu lokaciju Beograd i budućnost kompanije STIHL u regionu nas ujedno inspiriše i obavezuje da u saradnji sa našim poslovnim partnerima na ova dva tržišta, u budućnosti budemo još bolji i uspešniji – u šta, u skladu sa svim trendovima razvoja, nemam ni najmanju sumnju.˝ - izjavila je gospođa Dijana Peškir, direktorka STIHL d.o.o.

Brend STIHL je svetski lider u proizvodnji mašina i alata u poljoprivredi, šumarstvu i baštovanstvu.
Sigurni smo da će ovaj korak biti samo još jedan od mnogih na našoj uzlaznoj putanji razvoja u regionu jer iza nas stoje tradicija i iskustvo dugo 90 godina.