34.369 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

ADVANCE X-VENT jakna: Lagana i izuzetno prozračna jakna za rad u šumi sa visokom vidljivošću

Uz laganu i izuzetno prozračnu STIHL ADVANCE X-Vent šumarsku jaknu, dobro ste zaštićeni čak i na letnjim temperaturama i prilikom rada sa visokim nivoom fizičke aktivnosti. Ova šumarska jakna tankog kroja je lagana alternativa oprobanoj STIHL ADVANCE X-SHELL šumarskoj jakni. Visokotehnološka vlakna koja odbijaju vodu i prozračna srebrna mrežasta postava na poleđini, na džepovima i ispod pazuha STIHL ADVANCE X-Vent jakne garantuju dobru ventilaciju. Ova jakna je vrlo lagana i ima samo 0,45 kg. Na ramenima se takođe nalazi zaštita od abrazije, dok

narandžasti deo velike vidljivosti i reflektivni detalji garantuju veliku vidljivost. Dva džepa na grudima, kao i džepovi na poleđini, rukavu i sa unutrašnje strane, mogu se zatvoriti pomoću rajsferšlusa i pružaju puno prostora za skladištenje za profesionalce u šumarstvu. Na poleđini se nalazi veliki reflektivni STIHL logo. Za optimalnu udobnost tokom rada u šumi, možete kombinovati STIHL ADVANCE X-Vent šumarsku jaknu sa STIHL ADVANCE X-Light pantalonama ili sa STIHL ADVANCE X-Flex pantalonama.

STIHL ADVANCE X-Vent jakna se pere u mašini na 60°C.

Dodatne informacije:

  • Sastav materijala: 100% poliester
  • Dostupna boja: u dva tona (narandžasta boja velike vidljivosti/crna)
  • Dostupne veličine: S-XXL
Možete saznati više o pojedinačnim veličinama u našem grafikonu veličina.

 

STIHL ADVANCE X-Vent jakni je dodeljena KWF Profi oznaka kvaliteta od strane Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. (Savetodavni odbor za šumarstvo i šumarsku tehnologiju).
ADVANCE X-VENT Jacket

Tehnički podaci

VeličinaL,M,XL,XXL
Standardni krojNe
Pripijeni krojDa
Broj džepova na grudima2
Broj džepova5

Servis i saveti