53.293 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

ADVANCE ProCOM: udobna i efektivna komunikacija

Uz inovativni STIHL ADVANCE ProCOM konferencijski sistem, možete udobno i efikasno komunicirati dok radite, čak i u bučnom okruženju, bez potrebe da koristite dodatni uređaj. Pametna zaštita za uši omogućava direktne veze sa najviše 16 slušalica dometa do 600 m. ADVANCE ProCOM dobar kvalitet glasa omogućava i garantuje čistu i prijatnu komunikaciju, posebno tokom zahtevnih radova. Profesionalci u šumarstvu i održavanju drveća cene jednostavnost upotrebe i mogućnost da čuju i govore u isto vreme, kao i baštovani i pejzažne arhitekte, radnici na građevini i ambiciozni privatni vlasnici šuma.

Uz integrisanu STIHL Holzliste aplikaciju*, imaćete koristi od praktičnih prednosti poput mogućnosti da beležite podatke o drvetu glasovnim unosom, pri čemu su vam obe ruke slobodne dok radite. STIHL ADVANCE ProCOM zaštita za uši je vrlo laka za upravljanje zahvaljujući ergonomskim dugmićima, koji se međusobno razlikuju po osećaju. Sklapanje i spajanje se takođe jednostavno izvode. Konekcija Bluetooth® na vašem pametnom telefonu omogućava vam da koristite mnogo funkcija dok radite, poput vršenja telefonskih poziva, slušanja muzike ili upotrebe glasovnih asistenata, bez potrebe da vadite uređaj iz džepa. Možete da povežete STIHL ADVANCE ProCOM na ručne radio uređaje preko Bluetooth®takođe. Integrisani FM radio garantuje raznolikost po potrebi.

*Povezivanje sa Holzliste aplikacijom je dostupno samo za Nemačku, Austriju i Švajcarsku.

Gehörschutzbügel ADVANCE ProCOM

Tehnički podaci

Bluetooth profilStandard 4.1, HSP, HFP, AVRCP, A2DP
H-vrednost35 dB
M-vrednost29 dB
L-vrednost23 dB
Težina0,39 kg

Servis i saveti