54.999 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

AP 500 S baterija: Fleksibilno bežično rešenje za održavanje bašti, pejzaža i drveća

STIHL AP-System vas podržava u vašem svakodnevnom radu u bašti, održavanju pejzaža i drveća. Odgovarajuće AP litijum-jonske baterije vam pomažu da koristite STIHL bežične električne alate čak i za zahtevne zadatke. Četiri LED svetiljke vas obaveštavaju o promenama nivoa napunjenosti baterije u svakom trenutku. Zahvaljujući novoj tehnologiji laminacije, STIHL AP 500 S baterija vam nudi dvostruko više mogućih ciklusa punjenja u poređenju sa prethodnim STIHL baterijama. Električni izlaz je takođe još jednom povećan u poređenju sa STIHL AP 300 S. STIHL AP 500 S baterija se takođe može integrisati u STIHL povezani sistem upravljanja opremom, pružajući vam pun nadzor nad stvarnim vremenom rada.

Možete napuniti STIHL AP 500 S sa nazivnim naponom od 36 V pomoću STIHL AL 301 i STIHL AL 500 brzih punjača baterije ili STIHL AL 101 standardnih punjača baterije.

U našem pregledu korisnog veka baterije i vremena punjenja, možete videti koliko dugo možete da radite sa vašim STIHL bežičnim električnim alatom i koliko vremena je potrebno da se AP baterija napuni. Ovaj pregled takođe prikazuje koja AP baterija se preporučuje za vaš STIHL električni alat.

Napomena: AP 500 S baterija je sertifikovana u skladu sa klasom zaštite IPX4.

AP 500 S

Tehnički podaci

Težina baterije1,94 kg
Nominalni napon36 V
Količina energije337 Wh 1)
Nominalni kapacitet (IEC 61960)8,8 Ah
Nominalni kapacitet ćelije (prema podacima proizvođača)9,36 Ah

Servis i saveti