28.944 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

DYNAMIC jakna: Vrlo robusna i udobna zimska jakna za profesionalno testerisanje

STIHL DYNAMIC šumarska jakna je idealna za rad u šumarstvu. Napravljena je od kombinacije tkanja i isporučuje se kao standardni kroj. Radna jakna je udobna i robusna zahvaljujući svojim rastegljivim umecima i ima visok udeo narandžaste boje velike vidljivosti, tako da ste jasno vidljivi čak i u uslovima loše osvetljenosti. Zahvaljujući dvoslojnoj zaštiti od hladnoće, takođe možete da nosite jaknu i na nižim temperaturama. Beaver Extreme je dizajniran za optimalnu udobnost sa poliamidom koji odbija vodu i nečistoću sa spoljašnje strane i sa unutrašnjošću obogaćenom pamukom.

Formirani i osnaženi laktovi i elastične manžetne podržavaju udoban rad. Rastegljivi umetak na poleđini, podesivi ventilacioni otvori kod pazuha i unutrašnja kragna od materijala mekane školjke (softshell) čine ovu odeću vrlo udobnom za radnike u šumarstvu. STIHL DYNAMIC radna jakna ima 4 praktična džepa sa rajsferšlusom sa strane i na grudima. Možete da kombinujete STIHL DYNAMIC šumarsku jaknu sa STIHL DYNAMIC pantalonama za dostizanje optimalne udobnosti tokom šumarskih radova.

STIHL DYNAMIC jakna se pere u mašini na 60°C.

Dodatne informacije:

  • Sastav materijala spoljašnjeg tkanja: antracit (50% poliamid, 50% pamuk), narandžasta boja velike vidljivosti (70% poliester, 30% pamuk)
  • Sastav materijala obloge: 100% poliester
  • Dostupna boja: u dva tona (antracit/narandžasta boja velike vidljivosti)
  • Dostupne veličine: XS to 3XL (takođe dostupno po meri)
Možete pronaći više informacija o pojedinačnim veličinama u našim smernicama za veličine. Za prilagođavanje vaše STIHL DYNAMIC jakne molimo vas da kontaktirate vašeg lokalnog STIHL dilera.

 

STIHL DYNAMIC jakna nosi KWF Profi oznaku kvaliteta od Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. (Savetodavni odbor za šumarstvo i šumarsku tehnologiju).
Dynamic Jacke

Oprema i funkcije

Regulierbare Belüftungsöffnungen
OTVORI ZA VENTILACIJU SA MOGUĆNOŠĆU REGULACIJE

Tehnički podaci

VeličinaL,M,S,XL,XXL
Standardni krojDa
Pripijeni krojNe
Broj džepova na grudima2
Broj bočnih džepova2

Servis i saveti