23.155 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

DYNAMIC VENT jakna: Lagana jakna za letnje radove u šumi

Vrlo lagana STIHL DYNAMIC Vent jakna je pogodna za šumarske radove na letnjim temperaturama i za visok nivo fizičke aktivnosti. Ovo je podržano prozračnim tehničkim materijalom od mikrovlakana koji odbija vodu i ima ventilacione otvore na poleđini i ispod ruku. Lagano rastegljivo tkanje u narandžastoj boji velike vidljivosti i standardni kroj garantuju visok nivo udobnosti i slobode kretanja.

Ojačani laktovi pružaju dodatnu zaštitu. Pored toga, četiri džepa sa rajsferšlusom i unutrašnji džep za pametni telefon garantuju da možete da nosite sve svoje stvari sa sobom u svakom trenutku. Sa visokim udelom narandžaste boje velike vidljivosti, reflektivnih elemenata i logoa sa prednje strane i na poleđini, dizajnirano je za sve vrste šumarskih radova i za veliku vidljivost. Veliki STIHL logo se malazi na poleđini.

DYNAMIC Vent jakna se pere u mašini na 60°C.

Dodatne informacije:

  • Sastav materijala spoljašnje tkanine: 100% poliester. Narandžasta boja velike vidljivosti: 70 % poliester, 30 % pamuk/li>
  • Dostupna boja: u tri tona (kaki/narandžasta boja velike vidljivosti)
  • Dostupne veličine: XS-XXL
Možete saznati više o pojedinačnim veličinama u našem grafikonu veličina.

 

STIHL DYNAMIC Vent  jakni je dodeljena KWF Profi oznaka kvaliteta od strane Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. (Savetodavni odbor za šumarstvo i šumarsku tehnologiju).
Dynamic Vent Jacke

Oprema i funkcije

Regulierbare Belüftungsöffnungen
OTVORI ZA VENTILACIJU SA MOGUĆNOŠĆU REGULACIJE

Tehnički podaci

VeličinaL,M,S,XL,XXL
Standardni krojDa
Pripijeni krojNe
Broj džepova na grudima1
Broj bočnih džepova2

Servis i saveti