14.999 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Laka električna motorna kosa

STIHL FSE 52 električni trimer za travu pokazuje svoje prave kvalitete prilikom trimovanja i košenja manjih spoljašnjih površina kod kuće. Težak samo 2,2 kg, električni trimer za travu je vrlo lagan i takođe ima nizak nivo emisije. Ovo znači da možete koristiti trimer za travu u područjima sa osetljivošću na buku, a takođe vam ne treba zaštita za sluh prilikom upravljanja njime.

Možete koristiti podesivo vratilo da podesite STIHL FSE 52 električni trimer za travu na vašu visinu, što omogućava ergonomičan i udoban rad. Podesivi rukohvat bez alata je idealan za precizno trimovanje i košenje. Zahvaljujući okretnoj glavi za košenje, možete efektivno da radite čak i na teško dostupnim mestima na stepenicama i stazama ili oko žbunja.

STIHL FSE 52 poseduje STIHL AutoCut 3-2 glavu za sečenje. Praktični nosač odstojnik garantuje da je drveće i bilje zaštićeno dok radite. Linija košenja ne prelazi položaj nosača odstojnika. Zahvaljujući funkciji labavljenja kabla, utikač se ne isključuje kada se kabl povuče.

Napomena: Molimo vas da imate u vidu da ovaj proizvod ima 2 verzije. One se razlikuju na sledeći način:

  • Za FSE 52 do serijskog broja 9 95 748 966, kompatibilno sa STIHL AutoCut 2–2 glavom za košenje
  • Za FSE 52 od serijskog broja 9 95 748 967, kompatibilno sa STIHL AutoCut C 3–2 glavom za košenje
FSE 52

Tehnički podaci

Nominalni napon220-240 V
Potrošnja struje0,5 W
Težina2,2 kg 1)
Nivo pritiska zvuka83 dB(A) 2)
Nivo snage zvuka94 dB(A) 2)

Servis i saveti