250.099 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

iMOV® 6: za nezavisnu, automatsku negu travnjaka velikih površina

Napaja se litijum-jonskom baterijom visokih performansi, robotska kosačica STIHL iMOW® 6 neguje travnjake u privatnim baštama automatski i nezavisno. Baterija omogućava robotskoj kosačici da radi neprekidno tokom dugog perioda. Velika brzina sečiva 3 slobodno oscilirajuća sečiva Disc-Cut sistema osigurava da svaki put uživate u čistom rezu.

Kada se malčira sa STIHL iMOW® 6, pokošena trava se odmah usitnjava tokom košenja i postaje đubrivo za ponovnu upotrebu pored travnjaka. Samovozeća robotska kosačica efikasno upravlja travnatim površinama do 3.000 m², kao i nagibima na terenu do 40%, na primer kada kosi na padini. Integrisani senzori podstiču STIHL iMOW® 6 da automatski promeni smer kada dođe u kontakt sa preprekom. Objektima se takođe pristupa pažljivo. ultrazvučni senzori kosilice i kontrolisana brzina omogućavaju košenje trave blizu prepreka. Inteligentni manevri okretanja znače da je takođe moguće efikasno kositi u uskim prostorima. Senzori nagiba prilagođavaju brzinu na neravnoj podlozi, obezbeđujući konzistentan rezultat.

Rukovanje je jednostavno i intuitivno pomoću kontrolne table koja ima samo jedan taster. nekoliko tastera, a dodatno je podržan funkcijom glasovnog izlaza. Trenutni status vaše robotske kosačice je prikazan zadnjom LED trakom. Korisnici mogu da biraju između 3 različita režima za dnevna svetla u prednjoj LED traci. Sa aplikacijom MI iMOW®, možete da kontrolišete svoju robotsku kosilicu u bilo kom trenutku preko Bluetooth® ili Wi-Fi povezivanja. Takođe možete da koristite aplikaciju da prilagodite visinu sečenja različitim pojedinačnim nivoima. Nedeljno planirani aktivni vremenski intervali mogu da se definišu u planu košenja. Možete i ručno pokrenuti STIHL iMOW® 6  ako je potrebno. Senzor za kišu može se individualno podesiti tako da se košenje nastavi po vlažnom vremenu ili iMOW® 6 pauzira procese košenja tokom kiše. Robotska kosačica koristi svoju priključnu stanicu kao bazu i za punjenje.

Biće vam potreban odgovarajući instalacioni komplet za veličinu vaše bašte da biste ga instalirali. STIHL iMOW® robotska kosačica je u skladu sa svim aktuelnim bezbednosnim standardima. Međutim, iMOW® robotska kosačica nije igračka, a deca, gledaoci i životinje moraju se držati dalje od radnog prostora kada je iMOW® robotska kosačica aktivna. Za dodatne informacije, pogledajte uputstvo za upotrebu.

Tehnički podaci

Maks. površina za košenje3000 m²
Maks. nagib40 %
Širina reza28 cm
Min. visina reza20 mm
Maks. visina reza60 mm

Servis i saveti