10.916 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

ADVANCE PLUS kaiš za rad u šumi: Brzo pričvršćivanje za trimer za travu za ergonomičan rad

STIHL ADVANCE PLUS kaiš za rad u šumi zadivljuje svojim širokim ramenim pojasevima i vrlo udobnim prianjanjem. Za profesionalce u šumarstvu koji sprovode ekstenzivne šumarske radove, ovaj lagani kaiš nudi najbolju moguću ergonomiju, na primer prilikom rada sa motornim testerama. STIHL kaiš trimera za travu ima udobnu kuku koja se može koristiti za brzo pričvršćivanje ili razdvajanje vašeg STIHL trimera za travu ili motorne kose. Kuka je uključena u slobodno viseću zaštitu za noge, pružajući vam maksimalnu slobodu kretanja.

STIHL kaiš za motornu kosu podržava balansiranu distribuciju težine električnog alata, štiteći vaše mišiće i zglobove. Takođe možete dodati STIHL ADVANCE PLUS kaiš za rad u šumi za STIHL ADVANCE torbu za alat, tako da vam je dodatna oprema na dohvat ruke.

STIHL kaiš je pogodan za STIHL FS 91 trimere za travu na benzinski pogon do STIHL FS 561 motornih kosa na benzinski pogon.

STIHL AP 180

Servis i saveti