11.552 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

PB 25 nakovanjske makaze za orezivanje: za rezanje tvrdog i mrtvog drveta

STIHL PB 25 nakovanjske makaze za orezivanje su razvijene specijalno za profesionalce i privatne korisnike. Ako treba da režete grmlje i žive ograde koje sadrže visok udeo tvrdog i mrtvog drveća, ove makaze za orezivanje su savršen izbor. Prilikom rezanja pomoću nakovanjskog mehanizma, rezna oštrica se gura direktno na široki nakovanj, omogućavajući vam da lako režete ovaj tip drveta sa STIHL PB 25. Sa dužinom od 80 cm, makaze mogu lako da režu grane debljine i do 40 mm, upotrebom optimalnog prenosa snage pomoću efekta poluge. Sa mehanizmom rezanja nakon povlačenja, uvek možete da radite udobno i efektivno sa PB 25 nakovnjem. Nelepljive oštrice garantuju konzistentno precizno rezanje. Nakovanj je zamenljiv, tako da će vam PB 25 makaze za orezivanje dug koristan vek. Samo pozovite vašeg lokalnog STIHL dilera za zamensku glavu nakovnja.

Naši opcioni STIHL dodaci za makaze za orezivanje, poput STIHL 3-u-1 alata za oštrenje, omogućavaju vam da osigurate da oštrice na vašim makazama za orezivanje i drugi alati ostanu oštri. Do znači da STIHL PB 25 nakovanjske makaze za orezivanje mogu efektivno da vas podržavaju prilikom rada u bašti i održavanja bašte u dugom vremenskom periodu.

STIHL PB 25 nakovanjskim makazama za orezivanje dodeljena je KWF Professional oznaka kvaliteta od strane Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. savetodavnog odbora za šumarstvo i šumarsku tehnologiju.

ADVANCE Pantalone Antracit/ narandžasta

Servis i saveti