6.558 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

PB 10 bypass makaze za grane: naročito pogodne za upotrebu u vinogradima i voćnjacima

STIHL PB 10 makaze za orezivanje voća čine rad u vinogradima i voćnjacima posebno udobnim. Profesionalci i privatni korisnici će podjednako imati koristi od prigušnica koje koriste zglobovima. Pričvrsni žlebovi na nakovnju takođe podržavaju posebno udobno rukovanje PB 10, pošto sprečavaju da odsečci skliznu i time dozvoljavaju precizno rezanje. Usečeni žleb takođe olakšava rezanje biljaka bogatih vlagom.

Kovane oštrice ovih makaza su izuzetno robusne i imaju mali žleb na zglobu koji se može koristiti za primenu ulja za podmazivanje. Ovo omogućava da ulje prodire u tačku podmazivanja u zglobu, što garantuje da se održava lakoća kretanja rezne glave. STIHL PB 10 makaze za orezivanje voća su dugačke 60 cm i pogodne za grane prečnika do 35 mm.

Takođe ćete pronaći praktične dodatke za makaze, makaze za orezivanje, testere za orezivanje ibaštenske makaze, poput STIHL kamena za brušenje i obrađivanje za redovno održavanje makaza za orezivanje, makaza i drugih reznih alata. Ovo će vam takođe pomoći da efikasno i optimalno izvršavate zadatke rezanja kao deo vaših radova na održavanju bašte.

Ovim makazama za orezivanje je dodeljena KWF-Profi oznaka kvaliteta od strane Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. savetodavnog odbora za šumarstvo i šumarsku tehnologiju.

Servis i saveti