7.768 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

PB 11 bypass makaze za orezivanje: makaze srednje dužine za orezivanje voćnjaka i vinograda

Dugačke 75 cm, STIHL PB 11 makaze za orezivanje voća su srednje dužine i specijalno su dizajnirane za upotrebu u vinogradima i voćnjacima, kao i zarezanje voćaka. Profesionalci i privatni korisnici će podjednako ceniti visok nivo udobnosti koji nude makaze, posebno tokom dugih perioda upotrebe. Ovo omogućavaju prigušnice, koje su lagane na zglobovima. Pričvrsni žlebovi na nakovnju garantuju precizno rezanje pomoću STIHL PB 11, pošto pouzdano sprečavaju proklizavanje materijala koji režete. Usečeni žleb u oštrici takođe garantuje čisto rezanje posebno bujnih biljaka.

Kovane oštrice su izuzetno robusne i, zajedno sa reznom glavom, vrlo lako je upravljati njima zahvaljujući njihovoj unutrašnjoj funkciji ulja za podmazivanje. Ovo se olakšava žlebom za ulje na spoju preko kojeg možete sipati ulje za podmazivanje, koje zatim brzo i lako prodire do tačke podmazivanja. Ovim se garantuje održavanje slobodnog kretanja rezne glave. PB 11 makaze za orezivanje voća su pogodne za grane prečnika do 35 mm.

Nudimo širok opseg praktičnih dodataka za makaze i sekače, poput STIHL 3-u-1 alata za oštrenje, koji možete koristiti za oštrenje ne samo vaših makaza za orezivanje, već i drugih alata poput sekira, malih sekira, noževa i kućnih makaza, tako da imate sve što vam treba za negu vaših alata. Uz pravilnu negu, možete uživati u radu sa STIHL PB 11 makaza u dugom vremenskom periodu.

Ovim makazama za orezivanje je dodeljena KWF-Profi oznaka kvaliteta od strane Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. savetodavnog odbora za šumarstvo i šumarsku tehnologiju.

Servis i saveti