3.714 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

PG 20 bypass makaze za orezivanje: precizne i izdržljive

STIHL PG 20 makaze za orezivanje voća su pogodne za održavanje parkova i održavanje kućnih bašta. Bez obzira na to da li ste profesionalac ili privatni korisnik, hromirano telo makaza zaštićeno od korozije garantovaće da možete da nastavite sa upotrebom ovog ključnog alata još dugo godina. PG 20 makaze za orezivanje voća precizno režu, a oštrica se može ponovo naoštriti po potrebi. Sigurnosna kopča sa praktičnim jednoručnim zatvaranjem se lako otvara palcem. STIHL PG 20 makaze se mogu koristiti za rezanje manjih grana do 25 mm efektivno i brzo i, zahvaljujući integrisanom urezu za rezanje žica, takođe mogu da režu tanke žice.

Nudimo širok opseg opcionih dodataka za makaze, makaze za orezivanje, testere za orezivanje i baštenske makaze, poput STIHL futrole, koja se može koristiti za bezbedno skladištenje vaših STIHL PG 20 makaza za orezivanje voćauz istovremenu zaštitu oštrica.

STIHL PG 25 nakovanjskim makazama je dodeljena KWF standardna oznaka kvaliteta od strane Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. savetodavni odbor za šumarstvo i šumarsku tehnologiju.

Makaze za orezivanje Početni model

Servis i saveti