3.310 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Postolje za zaštitu za HTA i HLA: Štiti bateriju i privremeno produžava domet makaza za živu ogradu i rezača visokih grana

Prilikom rada sa STIHL bežičnim orezivačem visokih grana ili STIHL bežičnim trimerom za živu ogradu velikog dometa, STIHL HTA i HLA zaštitno postolje sprečava da baterija dođe u direktan kontakt sa tlom. Kada se električni alat postavi dole, zaštitno postolje štiti bateriju električnog alata ako dođe u kontakt sa tlom. U isto vreme, možete koristiti ovaj praktičan dodatak za orezivače visokih grana i trimere za živu ogradu velikog dometa kao dodatnu ručku za privremeno produžavanje dometa električnog alata.

HTA i HLA zaštitno postolje je uključeno kao standard sa našim STIHL HT 133 i HT 103 orezivačem visokih grana (van proizvodnje).

Takođe je pogodan dodatak za sledeće STIHL bežične orezivače visokih grana:

  • HTA 66
  • HTA 86
Možete takođe da koristite zaštitno postolje za sledeće STIHL bežične orezivače visokih grana: HTA 65 i HTA 85.

 

Zaštitno postolje se može koristiti sa sledećim STIHL bežičnim trimerima za živu ogradu dugog dometa:Možete takođe da kombinujete zaštitno postolje sa STIHL HLA 85 bežičnim trimerom za živu ogradu dugog dometa (van proizvodnje).

Servis i saveti