112.508 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Tehnički podaci

Korak lanca9,32mm/3/8"P
Debljina pogonske karike1,3mm/.050"
Dužina vodilice 1(*)30cm/12",35cm/14",40cm/16",nicht relevant
Broj pogonskih karika1640 Tg,410 Tg,44 Tg,50 Tg,55 Tg

Komforni lanac od tvrdog metala sa malim vibracijama i redukovanim povratnim udarcem

3/8" P Picco Duro (PD3) je lanac testere niskog profila sa karbidnim premazom koji ostaje oštar i do 10 puta duže od konvencionalnih lanaca testere. To ga čini idealnim za domaće korisnike, vlasnike bašta i zanatlije koji rade blizu tla ili testerišu prljavo drveće. 3/8" P Picco Duro (PD3) karbidni lanac testere iz STIHL-a je izuzetno izdržljiv i svestran, izuzetno robustan sa malim habanjem.

U isto vreme, lanac debljine pogonskih karika od 1,3 mm se karakteriše visokim učinkom rezanja. Možete koristiti vašu motornu testeru, poput STIHL MS 211, za brzo i lako seckanje debljeg drveća, čak i u teškim uslovima poput rezanja drva za ogrev. Lanac testere od 3/8 inča ima niski povratni udarac i niske vibracije, tako da možete udobno i bezbedno da režete.

Karbidni lanci testere se ne oštre ručno pomoću okrugle turpije, već pomoću alata za oštrenje. Preporučujemo vam da odnesete vaš P Picco Duro lanac na profesionalno oštrenje kod jednog od naših specijalizovanih dilera.
Picco Duro (PD3), 3/8"

Servis i saveti