3.902 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

PR 16 preklopiva testera: za brzo i precizno orezivanje

Ergonomična STIHL PR 16 testera za orezivanje vam omogućava da efikasno radite prilikom orezivanja drveća i obavljanja poslova koje makaze ne mogu da urade, na primer prilikom odsecanja voćki. Teška 160 g i sa oštricom testere dugačkom 16 cm, ova testera će vam omogućiti da lako režete grane maksimalnog prečnika od 65 mm. STIHL PR 16 preklopna testera poseduje trostrane japanske zupce za brzo rezanje, dok konusni oblik oštrice testere omogućava visoku preciznost, pošto je manje verovatno da će se oštrica zaglaviti u drvetu. Impulsno očvršćeni hromirani čelik oštrice testere znači da možete očekivati dug korisni vek STIHL PR 16 preklopne testere. Ergonomična dvokomponentna ručka znači da testera udobno prianja u ruci. Oštrica testere može da se preklopi radi uštede prostora i zaštićena je od korozije.

Naši praktični dodaci za testere za orezivanje, poput DYNAMIC DURO zaštitnih rukavica, takođe će vam pomoći da se zaštitite prilikom rada sa oštrim alatima.

Folding saw PR 16

Servis i saveti