2.224 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Tehnički podaci

Reflektujuće trakeNe
VeličinaM/9

Sa pamučnom postavom

STIHL ADVANCE Duro radne rukavice su napravljene od izuzetno otporne štavljene kože sa tekstilom na poleđini. To znači da možete da radite bezbedno i udobno čak i u ekstremnim situacijama. Integrisana zaštita pulsa nudi profesionalcima i domaćim korisnicima zaštitu u ovoj oblasti u slučaju kontakta sa predmetima. Sa unutrašnje strane, STIHL ADVANCE Duro radne rukavice poseduju pamučnu postavu tako da ste zaštićeni od hladnoće čak i tokom malo hladnijih dana i možete precizno da radite sa vašom STIHL motornom testerom ili STIHL trimerom za živu ogradu. U isto vreme, izuzetno prianjanje i osetljivost STIHL zaštitnih rukavica garantuju udobno nošenje tokom rada. Elastična manžetna STIHL ADVANCE Duro rukavica se ne skuplja, a u isto vreme sprečava ulazak nečistoća poput iverice u radne rukavice.

Dodatne informacije:
  • Sastav materijala: štavljena koža/tekstil na poleđini
  • Dostupna boja: dva tona (bela/narandžasta)
  • Dostupne veličine: M-XL (9-11)
  • Bezbednosni standardi: EN 388, EN 420
  • Nivoi performansi u skladu sa EN 388: Zaštita od abrazije (3) / zaštita od posekotina (1) / otpornost na cepanje (3) / sila probijanja (3) / rezanje ISO (X)
ADVANCE Duro

Servis i saveti