40.733 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Za ekstremne zahteve, sa delovima od tvrdog metala

STIHL .325" Rapid Duro 3 (RD3) lanac testere je dizajniran da se koristi pod teškim abrazivnim opterećenjem. Zahvaljujući karbidnom premazu nazubljene ivice, vrlo jerobustan. Lanac testere zadržava svoj visok kvalitet rezanja čak i u teškim uslovima ili kada je u kontaktu sa teško nađubrenim drvetom. STIHL 325" Rapid Duro 3 lanac testere ostaje oštar do 10 puta duže od konvencionalnih lanaca testere bez ponovnog turpijanja. To ga čini idealnim za upotrebu hortikulturi i pejzažnoj arhitekturi.

Rapid Duro 3 (RD3) lanac testere poseduje izbočene pogonske karike za niske vibracije i smanjenu silu povratnog udarca. Debljina pogonske karike je 1,6 mm. To znači da čak možete i da režete deblje drveće i grane bezbedno i lako pomoću vaše motorne testere.

Karbidni lanci testere se ne oštre ručno okruglom turpijom, već električno pomoću oštrača. Možete da donesete svoj lanac testere na profesionalne oštrenje kod jednog od naših specijalizovanih dilera.

Rapid Duro 3

Tehnički podaci

Korak lanca8,25mm/.325"
Debljina pogonske karike1,6mm/.063"
Dužina vodilice 1(*)32cm/13",37cm/15",40cm/16",nicht relevant
Broj pogonskih karika460 Tg,56 Tg,62 Tg,67 Tg

Servis i saveti