3.743 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Tehnički podaci

Podela skretne zvezde9,32mm/3/8"P
Širina žleba1,3mm/.050"
Vodilica s oklopljenim vrhom3005
Broj zubaca skretne zvezde9
Dužina vodilice30cm/12",35cm/14",40cm/16"

Inovativna laka šina

Inovativna STIHL Rollomatic E Light 3/8" P 1,3 mm lagana vodilica podržava profesionalan rad. Njena težina se smanjuje do 30% u poređenju sa konvencionalnim vodilicama. Ona stoga izvršava zadatke efikasnije i preciznije: na primer, prilikom rezbarenja pomoću motornih testera ili rezanja drva za ogrev. Rollomatic E Light vodilica, 3/8" P, 1,3 mm sastoji se od 3 ekstenzivno probušene i električno zavarene metalne ploče, u čije šupljine je ubrizgan poliamid sa armaturom od fiberglasa. Ova inovativna vodilica motorne testere čini STIHL vodilicu lakšom i garantuje bolji balans motorne testere. Centar gravitacije motorne testere poput STIHL MS 211 se premešta bliže telu, smanjujući opterećenje na vašim leđima. To vam pomaže da radite u dužim vremenskim periodima.

STIHL Rollomatic E Light, 3/8" P, 1,3 mm se ne održava. Zatvoreni ležajevi na vrhu lančanika imaju doživotno podmazivanje. To znači da ne treba da podmazujete vodilicu motorne testere.

Rollomatic E Light

Servis i saveti