25.920 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Rotirajuća četka za pranje za STIHL RE 232 PLUS do RE 462 PLUS: Temeljno i efektivno za profesionalno čišćenje osetljivih površina

Sa rotirajućom STIHL četkom za pranje, možete efikasnije koristiti vaš STIHL električni čistač pod pritiskom za bavljenje specifičnim poslovima čišćenja tvrdokorne prljavštine na glatkim površinama. Profesionalci u lokalnim organima, poljoprivredi i šumarstvu mogu da koriste rotacionu STIHL četku za pranje sa prirodnim četkama za uklanjanje čak i uporne i tvrdokorne prljavštine. Ova četka za pranje ima rotacionu unutrašnju čauru koja efektivno i lagano uklanja čak i tvrdokornu prljavštinu. Za efikasnu metodu rada možete podesiti radni ugao rotacione četke za pranje tako da takođe možete udobno da čistite blago nagnute površine. Takođe imate koristi od zamenljivog umetka četke. Brzi kuplung vam omogućava da brzo i lako spojite ovu rotacionu četku za pranje sa gvozdenom cevi vašeg STIHL čistača pod pritiskom. Pogodan je za STIHL RE 232 do STIHL RE 462 PLUS čistače pod pritiskom.
HD-produžni za crevo sa čeličnom mrežom

Servis i saveti