8.194 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Tehnički podaci

Reflektujuće trakeNe
Nivo zaštite1
VeličinaM/9

Za profesionalce koji obrađuju drvo

STIHL DYNAMIC Protect MS rukavice za zaštitu od posekotine štite vaše ruke, na primer prilikom rada sa STIHL motornom testerom. Opremljene klasom zaštite od posekotina 1 i umecima za zaštitu od posekotina, STIHL rukavice za zaštitu od posekotina podjednako štite profesionalce, posebno profesionalce za održavanje drveća, i domaće korisnike. Robusna, izdržljiva štavljena koža i velika udobnost garantuju dobro prianjanje. Zahvaljujući elastičnoj tkanini na poleđini šake, STIHL DYNAMIC Protect MS rukavice za zaštitu od posekotina ergonomično prianjanju vašim rukama, što ih čini vrlo udobnim za nošenje. Takođe štite vaše ruke od hladnoće tokom dužih perioda upotrebe. Zahvaljujući praktičnom pričvršćivaču čičak trake, rukavice otporne na posekotine se lako stavljaju i skidaju, dok elastična manžetna garantuje da nečistoće ili odsečci neće prodreti u STIHL rukavice tokom nošenja.

Dodatne informacije:
  • Sastav materijala: štavljena koža/tekstil na poleđini
  • Dostupna boja: tri tona (bela/crna/narandžasta)
  • Dostupne veličine: S to XXL (8 to 12)
  • Bezbednosni standardi: EN 388, EN 420, EN ISO 11393
  • Nivoi performansi u skladu sa EN 388: Zaštita od abrazije (3) / zaštita od posekotina (1) / otpornost na cepanje (2) / sila probijanja (2) / rezanje ISO (X)
DYNAMIC Protect MS

Servis i saveti