4.841 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Sa kombinacijom puna koža i tekstil

STIHL FUNCTION Protect MS zaštitne rukavice pomažu profesionalcima i domaćim korisnicima da rade bezbedno i ostanu zaštićeni, na primer prilikom rada sa STIHL motornim testerama i prilikom održavanja drveća. Zahvaljujući kombinaciji štavljene kože i tekstila, STIHL FUNCTION Protect MS rukavice za zaštitu od posekotina su vrlo izdržljive. U isto vreme, nude pouzdanu zaštitu od hladnoće na nižim temperaturama i, pored udobnosti, takođe nude dovoljno dobro prianjanje dok radite. U skladu sa klasom zaštite od posekotina 0, STIHL FUNCTION Protect MS rukavice za zaštitu od posekotina pružaju pouzdanu zaštitu pri brzinama lanca do 16 m/s. Elastične šivene manžetne sprečavaju ulazak nečistoća i iverice u rukavice za zaštitu od posekotina, a takođe ih čine lakim za stavljanje i skidanje.

Dodatne informacije:
  • Sastav materijala: štavljena koža/tekstil na poleđini
  • Dostupna boja: tri tona (crna/bela/narandžasta)
  • Dostupne veličine: S-XL (8-11)
  • Standardi bezbednosti: EN 388, EN 420, EN ISO 11393
  • Nivoi performansi u skladu sa EN 388: Zaštita od abrazije (2) / zaštita od posekotina (1) / otpornost na cepanje (3) / sila probijanja (1) / rezanje ISO (X)
FUNCTION Protect MS

Servis i saveti