9.892 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

ADVANCE PLUS univerzalni kaiš: Lagan i ergonomičan kaiš

STIHL ADVANCE PLUS univerzalni kaiš je udobna varijanta STIHL ADVANCE univerzalnog kaiša za profesionalce i zahtevne privatne korisnike. Ima posebno ergonomičan dizajnkoji se savršeno adaptira na oblik tela i vrlo je udoban za nošenje. Zahvaljujući svojoj maloj težini, kaiš je udoban za nošenje za duže periode vremena. ADVANCE PLUS univerzalni kaiš takođe ima praktičnu udobnu kuku. Možete ga koristiti za pričvršćivanje i otpuštanje vašeg STIHL trimera za travu ili motorne testere brzo i lako. Ovo vam omogućava da radite efikasno i bez napora.

Za duže periode rada prilikom košenja i usitnjavanja, možete jednostavno dodati STIHL ADVANCE torbu za alat u kaiš. Ovo znači da imate više opreme pri ruci. Takođe i opcioniSTIHL ADVANCE pojas za grudi dodatno učvršćuje ramene pojaseve i ravnomerno distribuira težinu, dodatno smanjujući fizičko opterećenje tokom dužih perioda rada.

STIHL ADVANCE PLUS univerzalni kaiš je pogodan za STIHL FS 50 benzinski trimer za travu uz snažnu STIHL FS 561 motornu kosu na benzinski pogon, kao i uz sledeće bežične trimere za travu:

  • STIHL FSA 90
  • STIHL FSA 130
  • STIHL FSA 135
.

 

Kaiš za šumu ADVANCE PLUS

Servis i saveti