38.336 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

NG 7 mašina za postavljanje nitni: za pogodnu popravku motornih testera

Ako vi kao profesionalni korisnik želite da skratite ili produžite STIHL lanac testere ili zamenite karike lanca testere za identično dizajnirane nove karike, zakivci na lancu i spojne karike moraju se olabaviti i kasnije ponovo umetnuti i fiksirati. Uz STIHL NG 7 KombiTool, imate 2 funkcije u jednom uređaju.

Robusni STIHL NG 7 ključ lanca može se brzo montirati i bezbedno pričvrstiti za radni sto pomoću vijaka. Različiti montažni otvori za STIHL lance valjaka su uključeni u dostavljeni kalup i obeleženi u zavisnosti od koraka lanca. Za uklanjanje zakivaka koristite osnovnu ploču STIHL NG 7, na kojoj se nalazi kalup i za koju su karike lanca fiksirane u odgovarajućem montiranju. Možete čak i da koristite dugačku kontrolnu polugu za prenos potrebne snage za jednostavno vađenje glava zakivaka koje treba olabaviti pomoću vretena.

Za umetanje novih karika lanca u lanac testere i njihovo odgovarajuće zakivanje, radite sa gornjim delom NG 7 okretača zakivaka/ključa lanca. Postoje valjkasti umeci i vijci pod pritiskom za različite korake lanca, sa kojima možete fiksirati zakivke. Zatim možete pogodno da valjanjem unesete krak zakivka pomoću ručnog kolena dok karike lanca testere ponovo ne budu čvrsto spojene.

Uređaj za otklanjanje nitni NG 4

Servis i saveti