1.697,6 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Zakrivljena pljosnata dizna za BG i SH: Ventilisani protok vazduha za efektivno čišćenje površina sa duvačima i vakuumskim usitnjivačima

Sa zakrivljenom STIHL pljosnatom diznom za BG i SH možete efektivnije koristiti vaš STIHL duvač lišća ili STIHL vakuumski usitnjivač na većim površinama, bez obzira na to da li ste vlasnik kuće, pejzažni arhitekta ili komunalni radnik. Snažna dodatna dizna generiše širok protok vazduha paralelno sa tlom. Vazduh izlazi kroz pljosnati otvor pri većoj brzini, tako da možete efektivno da uklonite lišće ili odsečke trave na ravnim površinama na ciljan način. Zakrivljena STIHL pljosata dizna se jednostavno pričvršćuje za cev duvača vašeg STIHL duvača lišća ili STIHL vakuumskog usitnjivača.

Zakrivljena STIHL pljosnata dizna je kompatibilna sa sledećim električnim i duvačima na benzinski pogon, kao i električnim i vakuumskim usitnjivačima na benzinski pogon:
  • STIHL BG 56
  • STIHL BG 86
  • STIHL SH 86
Curved flat nozzle

Servis i saveti