2.336 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Ergonosmka ručna prskalica SG 11: za tretiranje tečnim pesticidima

STIHL SG 11 ručna baštenska prskalica je idealna za efektivnu zaštitu biljaka. Možete je koristiti za prskanje pesticida u kući, u bašti ili na balkonu. Transparentni rezervoar agensa za prskanje sa kapacitetom posude od 1,5 litra ima skalu tečnosti koja se lako čita. Ova lagana ručna prskalica je ergonomično dizajnirana. To čini ovu prskalicu biljaka udobnom za držanje, a takođe znači i da pumpom koja lagano radi može da se upravlja jednom rukom. Standardna dizna sa šupljim konusom STIHL SG 11 prskalice vam omogućava da primenite preciznu količinu tečnosti za posao koji obavljate. Ovo je posebno važno za kontrolu štetočina, tako da možete da izbegnete oštećivanje drugih biljaka. U slučaju prekomernog pritiska u prskalici pod pritiskom, sigurnosni ventil pričvršćen za poklopac vas štiti otpuštanjem pritiska pre otvaranja.

Možete opciono da dopunite STIHL SG 11 prskalicu pod pritiskom STIHL kompletom dizni ili STIHL produžnom cevi za posebne primene.

SG 11

Servis i saveti