6.143 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Ručna prskalica SG 31: sa posudom od 5 litara

STIHL SG 31 ručna baštenska prskalica je pogodna za domaće korisnike za održavanje bašte, primenu pesticida, uništavanje korova i štetočina i zađubrenje. Uz STIHL SG 31 prskalicu možete da precizno prskate pojedinačne biljke, kao i da tretirate kultivisane površine srednje veličine. Veliki otvor za punjenje i ergonomični sigurnosni ventil sa teleskopskom cevi podržavaju lak rad i efektivan rad. Velika poluga na sigurnosnom ventilu STIHL SG 31 prskalici pod pritiskom vam omogućava da brzo i lako prestanete sa prskanjem u bilo kom trenutku. Uz transparentni rezervoar agensa prskanja od 5 l, možete raditi u dužim periodima bez čestog punjenja. Ovaj model takođe uključuje zgodan merač koji pokazuje trenutni nivo napunjenosti. Za preciznu primenu tečnosti STIHL SG 31 prskalica biljaka poseduje mesinganu diznu sa šupljim konusom i diznu sa ravnim mlazom.

Takođe možete da nadogradite STIHL SG 31 prskalicu pod pritiskom različitim praktičnim dodacima poput STIHL zaštite od prskanja, koja sprečava vijorenje tečnosti na vetru dok radite. A možete i da izaberete STIHL dvostruku diznu, koja vam omogućava da prskate veću površinu ili dva reda sadnica u isto vreme, radi efikasne nege cvetne leje.

SG 31

Servis i saveti