15.509 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Leđna prskalica SG 51: za povremene i profesionalne korisnike

STIHL SG 51 leđna bašenska prskalica je pogodna za povremenu upotrebu, kao i za profesionalnu upotrebu. SG 51 prskalica podržava efikasnu negu biljaka, posebno za velike useve. Zahvaljujući standardnoj mesinganoj dizni sa šupljim klipom, možete da nanosite agens prskanja sa velikom preciznošću pomoću prskalice pod pritiskom. Otvor za punjenje i ergonomični sigurnosni ventil sa meračem pritiska i teleskopskom cevi olakšavaju rukovanje, kao i centralni izlaz creva i pogodni noseći sistem. STIHL SG 51 prskalica biljaka je vrlo udobna i fleksibilna za upotrebu, pošto poluga pumpe za desnu i levu ruku čini prskalicu podjednako pogodnom za desnoruke i levoruke korisnike. Poluga pumpe je takođe podesiva po širini i dužini kako bi odgovarala korisniku. Dva leđna pojasa nosećeg sistema mogu se pričvrstiti za STIHL SG 51 u dva položaja, a takođe se mogu podesiti pojedinačno po dužini. Jedinica prskalice se lako može skladištiti u integrisanom držaču cevi za prskanje za transport i skladištenje.

Transparentni rezervoar agensa prskanja od 12 l omogućava nivou napunjenosti da se lako očitava u bilo kom trenutku. Poklopac STIHL SG 51 baštenske prskalice takođe uključuje 3 integrisane merne šolje kao pomoć u doziranju. A unutrašnja pumpa, koja je dobro zaštićena od oštećenja, garantuje dug korisni vek za robusnu SG 51 prskalicu pod pritiskom. Druge opcione dizne i dodaci, poput opcione široke mesingane šipke prskalice, pružaju dodatnu podršku za različite primene u nezi biljaka.

Servis i saveti