59.999 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Baterijski atomizer SGA 85: Snažno i pogodno za profesionalce u sektoru uzgajanja voća i vina


Snažna STIHL SGA 85 bežična baštenska prskalica je prva prskalica na baterije iz STIHL ponude koja podržava profesionalne korisnike u efikasnoj primeni pesticida ili đubriva.Visok radni pritisak i veliki transparentni kontejner od 17 litara sa meračem čine STIHL SGA 85 savršenim alatom za pejzažne arhitekte i zemljoradnike, čak i prilikom obavljanja izazovnih zadataka i rada sa velikim usevima, poput voćarstva ili vinogradarstva. Noseći laganu prskalicu pod pritiskom od 6,2 kg, možete lako i fleksibilno da podesite radni pritisak sa 1 bara na 6 bara pomoću kazaljke. Posebno udoban noseći sistem sa pojedinačno podesivim leđnim pojasevima i pojasem za grudi sa podesivom visinom čine ovu prskalicu udobnom za upotrebu, čak i u dugim periodima. Opremljena mesinganom diznom sa šupljim konusom, STIHL SGA 85 baterijska prskalica će vam pomoći da precizno nanesete tečnost. Integrisani element filtera sprečava da prljavština prodre u gvozdenu cev iz rezervoara, i može se lako očistiti prilikom zamene dizne. Futrola na opciono dostupnom STIHL pojasu za kuk za SGA 85 omogućava bezbedno čuvanje gvozdene cevi tokom pauze u radu.


Proverite naš STIHL pregled trajanja baterije i vremena punjenja da biste saznali koliko dugo možete da upravljate vašom STIHL SGA 85 baterijskom prskalicom između punjenja i koliko vremena je potrebno da se napuni izabrana AP baterija.

Svi baterijski električni uređaji u STIHL AP sistemu dizajnirani su za profesionalne korisnike i pogodni za upotrebu čak i po nepovoljnim vremenskim uslovima. Zato svi dolaze sa zaštitom od prskanja, odobrenom putem rigoroznih internih testova kako bi se obezbedila njihova efektivnost. Test prskanja vode je povezan sa IPX4 standardom.

SGA 85

Tehnički podaci

Nominalni napon36 V
Nivo pritiska zvuka66 dB(A) 1)
Nivo snage zvuka77 dB(A) 2)
Min. protok vode1,5 l/min
Maks. protok vode3,1 l/min

Servis i saveti