74.199 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Benzinski atomizer SR 420: profesionalni alat sa veoma velikim dometom

STIHL SR 420 leđni benzinski raspršivač nudi voćarima, vinarima i poljoprivrednicima posebno širok spektar prskanja tečnosti. Prozirni rezervoar prima 13 l sredstva za prskanje i može se dopuniti bez prosipanja, kroz veliki otvor za punjenje. Snažni, benzinski motor proizvodi mlaz raspršivača koji se pruža dugačko i horizontalno i vertikalno, dok jednoručna, višefunkcionalna ručka omogućava jednostavno i bezbedno rukovanje raspršivačem.

STIHL antivibracioni sistem štiti vaše mišiće i zglobove tokom prskanja. Još jedna karakteristika koja povećava udobnost je sistem nošenja sa udobnim kaiševima. Ovo vam olakšava rad tako što bolje raspoređujete težinu na leđa. STIHL SR 420 raspršivač se takođe može koristiti kao duvaljka ili, kada se kombinuje sa odvojeno dostupnim kompletima, kao raspršivač sa povećanim dometom. Na primer, ULV mlaznica se može koristiti sa mašinom za ciljano nanošenje veoma malih količina tečnosti.

SR 450

Oprema i funkcije

Ilustracije su samo primer. Izgled proizvoda i konkretna izvedba karakteristika opreme – uz istu funkcionalnost – mogu da odstupaju od ilustracije.

Drška za obrtanje
VIŠENAMENSKA RUČKA ZA JEDNU RUKU
Easy-Roll pertlanje
STIHL ANTIVIBRACIONI SISTEM
Prilagodljiv
UDOBAN PRENOSNI SISTEM

Tehnički podaci

Pomeranja56,5 cm³
Težina10,8 kg
Nivo pritiska zvuka99 dB(A) 1)
Nivo snage zvuka111 dB(A) 1)
Vibraciona vrednost desno1,7 m/s² 2)

Servis i saveti