314.699 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Benzinski baštenski usitnjivač GH 460: Idealan za širok izbor zadataka uz sve vrste materijala za usitnjavanje

Prilikom rada u pejzažnoj arhitekturi ili izvršavanja zadataka u svojstvu ambicioznog baštovana hobiste, STIHL GH 460 baštenski usitnjivač na benzinski pogon pojednostavljuje složene radove na usitnjavanju na velikim površinama. Ovaj baštenski usitnjivač se može koristiti za zasebno usitnjavanje tvrdih grana i mekih odsečaka, što je naročito korisno prilikom održavanja živih ograda, na primer.

Ovaj robusni usitnjivač na benzinski pogon ima specijalan dvokomorski sistem sa različitim vrstama oštrice. Snažan motor obrađuje grane debele i do 60 mm koje su akumulirane tokom održavanja drveća, čime se pretvaraju u finu ivericu. Čak i mekši odsečci se efikasno usitnjuju u fine čestice. Njihovo kompostiranje će stvoriti vredno organsko đubrivo za vašu baštu. Za dostizanje optimalnog kvaliteta rezanja za tvrde i meke materijale možete koristiti pojedinačne komore u nasipnom košu za zasebno punjenje 2 usitna sistema baštenskog usitnjivača na benzinski pogon, koje poseduju specijalne „sendvič“ oštrice. Sigurnosni prekidač na jedan klik/okret na STIHL GH 460 garantuje neposredno zaustavljanje kada je to potrebno. Kompaktni STIHL GH 460 baštenski multifunkcionalni usitnjivač na benzinski pogon može se lako kretati na pneumatskim gumama.

GH 460

Tehnički podaci

Maks. Ø granedo 60 mm
Težina59 kg
Engine typeSerie 850 EXi OHV RS
Rated speed tool2740 r/min
Alat za sečenjeMulti-Cut 450

Servis i saveti